Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba jeszcze bardziej niz tamta calkowita papka.
dajej jej by sama jadla , by sie uczyla chwytania raczkami, trzymania, i operowania nimi 

Zadnych. Dzis kupilam najmniejszy sloiczek (80g) gruszek i ledwo zjadl polowe.
Nie wiem juz jak go przekonac. Tym bardziej, ze ma problemy z kupkami (zatwardzenie) i wiadomo, ze owoce by pomogly (np.jabluszka). Nie chce mu dawac lekarstw, ale chyba zaczne mu dawac Lakcid.
A lyzeczka jakos nie chce mi sie machac.

MOja Blaneczka rownierz nie przepada za owocami wiesz, sloiczki wogule odpadaja ....nie smakuja jej ...wiec postanowilam zrobic zabawe z owocami Blance i zachecic ja kilkoma sposobami jeden napisze...wiem ze bardzo lubi wkladac wszystko sama do buzi wiec ...pokroilam na talerzyk kilka rodzai owocow , jabluszka banany, gruszke itp te co sa w diecie, i kazde z nich polozylam na talerzyku tak by zachecalo, i zrobilam jej tez kilka niespodzianekA moj Grzes nie chce jesc owocow.Zadnych. Dzis kupilam najmniejszy sloiczek (80g) gruszek i ledwo zjadl polowe.
Nie wiem juz jak go przekonac. Tym bardziej, ze ma problemy z kupkami (zatwardzenie) i wiadomo, ze owoce by pomogly (np.jabluszka).
jedno jabluszko skropilam cytrnka, a drugiego bananka posypalam glukoza , i mala z ciekawoscia wkladala wszystko do buzi powoli....fakt krzywila sie... itp.ale podobalo jej sie to bardzo... ale brala sama , i mojemu dziecku chyba chodzi o to ze Ona sama chce , ona nie chce byc karmiona , pozwalam jej wsadzac raczki do jedzonka itp. uczestniczy w jedzeniu i ma swietna zabawe z tego ...a ja przy tym ciesze sie ze chociarz troszke cos zje tych owocow. Moze i Ty tak sprobuj , nie poddawaj sie a moze odstaw na jakis czas owoce nie mecz go i wroc do nich za dwa tyg, ale bedzies musiala dac mu lakcid , a to ze nie pije nic po za mlekiem to bardzo zle ....bo przez to tez ma zatwrdzenie :-(
:-)