julkowa
Agentka 002 :-)
Dostaliśmy bez problemu i dzis wypróbujemyP
A probowalyscie maszke manna BoboVity? Ja robi sie na wodzie -juz zawiera mleczko. BoboVita mleczna kaszka manna
Ostatnio też mąż kupił kaszke jabłkowa Bobo Vity ;

przesypałam do słoiczka,opakowanie wyrzuciłam na drugi dzień zrobiłam Julkowi wyszła jakaś dziwna (wodnista)ale to nic myslę że to przez te jabłka,Julek spróbował fee.I odstawiłam po kilku dniach zaglądam do poradnika a to kaszka ryżowa!!! TYLKO
i ja się robi na mleku modyfikowanym.Nigdy wcześniej takiej nie mielismy a ja wyrodna matka robiłam dziecku kaszkę na wodzie.
Aha zrobioną na mleczku Julek oczywiście się zajada:-)
Od niedawna też zasypia na brzuszku, ale nie zawsze. Najczęściej jak jest bardzo śpiąca i nie może zasnąć to przekręca się na brzuszek i buzie zakrywa pieluszką albo misiem... ;-) Pieluszka zawsze pomaga zasnąć
Ale najlepiej to jej się śpi ze mną w łóżku... wtedy nawet smoczek nie jest potrzebny
Grzes zazwyczaj tez budzi sie ciagle co mniej wiecej 3 godziny. Jak obudzi sie wczesniej, to probuje go ignorowac (tak jak pisala kiedys Kasiulec). No i od jakiegos czasu staram sie go odkladac za kazdym razem Grzesia do jego lozeczka. choc nad ranem, albo jak jestem bardzo zmeczona lub Grzesio strasznie dlugo je, to klade sie z nim i zasypiam...
nie wiem jak się przemieszcza
Więc ląduje z nami w łóżku. Najbardziej mnie wkurza jak mała płacze a mój mąż się nie budzi. Czasem karmię ją pół godziny,aż wreszcie mam dość odwracam się do niej plecami,ona zaczyna płakać,wtedy tatuś patrzy na mnie taki zaspany i mówi: może ona głodna? Normalnie mam ochote gryżć.