reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Moja córka je codziennie tak samo ze zmianą obiadków tylko!
9- mleko modyfikowane Bebiko 2 , 120 ml
12 obiadek 190 gr (obiadki po piątym i od 6 miesiaca)
14 Mleko 120ml
16 deser gruszki Williamsa
16.30 chrupki kuk, czasami biszkopcik
17 mleko 120 ml
20 kaszka na mleku modyfikowanym 200 ml
2 nad ranem 120 ml mleka!

reklama
Nie widziałam programu,ale nie mogę sobie wyobrazić 8 letniego dziecka jak ciągnie cyca:no: Mam kuzynkę,która ma 8 letnią córkę i jest większa od matki. I jak karmić takiego smoka? to jest nie normalne. Ja też planuję karmić do roku, góra 1,5.:-)

Ta 8 letnia dziewczyna wyglądała dla mnie na 13 lat i gadała że jak urosną jej piersi to będzie sobie ssała, takie karmienie nie jest powszechne i ciekawe czy koleżanką mówi że ssie pierś.

Ja juz powoli nie nadążam za Karolinką. Jej ulubiona zabawa od paru dni to skakanie na główkę:-D Siedzi i nagle podskakuje i ląduje na czworakach. Chwile się pokręci w kółko i z powrotem siada i tak w kółko. A ja muszę jej pilnować żeby guza sobie nie nabiła. Od tego gonienia za nią zaczęłam chudnąć:wściekła/y:Uwielbia jeszcze klęczeć:-D Też gada jak katarynka, zaczyna nawet śpiewać;-)Potrafi dawać jeszcze cześć:tak:Też jestem z niej dumna:-)

Iiwka jak to Ci się mleko przepaliło? :szok: Nie znam tego określenia . oże przypaliło :-D.
Bo wiesz,babcia wie najlepiej,że jak się jakiś większy wysiłek zrobi to mleko się przepalić może(moja teściowa tak gadała i przez to pokarm mi zanikł),zamiast wspierać to jeszcze dołują i weź człowieku nie popadnij w depresję popordową:wściekła/y::no:.

Bo wiesz,babcia wie najlepiej,że jak się jakiś większy wysiłek zrobi to mleko się przepalić może(moja teściowa tak gadała i przez to pokarm mi zanikł),zamiast wspierać to jeszcze dołują i weź człowieku nie popadnij w depresję popordową:wściekła/y::no:.
nawet nie wiedzialam:sorry2: , ja tam smigalam zaraz po porodzie , nosilam sama wszystko, biegalam po schodach:-p , i jakos nie przepalilo mi sie:baffled: karmilam mala do 3 miesiaca samym cycem a pozniej mieszalam juz ze sztucznym , dzis daje tylko noca czasem cyska i nad ranem wisi na nim przez sen :rofl2:.

strasznie mialas:crazy:, ja mialam lekka depreche po porodzie ....i nie mile ja wspominam :no::-:)-(ale jest juz po :tak:

To ze mleczko moze zaniknac od stresu, to slyszalam, ale nie wiedzialam,ze od wysilku takze.:confused:

reklama
Do góry