reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Ja rownierz sama gotuje Blaneczce chyba ze gdzies sie spieszymy i nie mamy czasu lub dzien do zalatwiania spraw to kupuje sloiczek,albo nie podaje jej ale to rzadko sie zdarza ...ale deserki tez staram sie sama robic i soczki to latwo szybko i masz satysfkacje ze maluch je to co ty przygotowalas :-)

Ja rownierz sama gotuje Blaneczce chyba ze gdzies sie spieszymy i nie mamy czasu lub dzien do zalatwiania spraw to kupuje sloiczek,albo nie podaje jej ale to rzadko sie zdarza ...ale deserki tez staram sie sama robic i soczki to latwo szybko i masz satysfkacje ze maluch je to co ty przygotowalas :-)
Zgadzam się!:tak: u mnie jest tak samo.

no Mamusie u Nas też pustkami buzia świeci ;-) narazie przynajmniej zębolków brak, ae objawy uhuhuuu...ślina po kolanka...wszystkie paluszki do paszczulki i strasznie marudny się Nasz Maluch zrobił...w nocy też częstsze pobudki więc to już chyba lada moment :tak: Pozdrawiam i te bezzębne i te zazębione Maleństwa i oczywiście dumne Mamuśki również :-p

Grześ już pełza do przodu rewelacjnie:-)Cała podłoga należy do niego:-D
Tak jak Julek zaczął unosić pupę do góry,ręce prostuje i zgina kolana ale nic oprócz tego się nie dzieje:tak:Ale i na to przyjdzie pora:tak:

reklama
Do góry