AneczkaK
mama bambulinkow
Ann no niestety niektore z nas gorzej to przechodza ale powiem Ci ,ze to juz naprawde niedlugo minie bo ja w pierwszej ciazy tez czulam sie byle jak i przeszlo jak reka odjal w 18tyg No zostala wrazliwosc na zapachy do konca ciazy i teraz tez ja mam.Da sie jednak to przezyc;-)
 No zostala wrazliwosc na zapachy do konca ciazy i teraz tez ja mam.Da sie jednak to przezyc;-)
Ataata napewno brakuje Ci magnezu, kup sobie jakis preparat w aptece, napewno Ci doradza.Ja mialam skurcze nog i magnez mi pomogl(w tamtej ciazy) No i zapytaj przy okazji o te cukierki z wapniem , o ktorych Ci pisalam kiedys na ogolnym

No zostala wrazliwosc na zapachy do konca ciazy i teraz tez ja mam.Da sie jednak to przezyc;-)
 No zostala wrazliwosc na zapachy do konca ciazy i teraz tez ja mam.Da sie jednak to przezyc;-)Ataata napewno brakuje Ci magnezu, kup sobie jakis preparat w aptece, napewno Ci doradza.Ja mialam skurcze nog i magnez mi pomogl(w tamtej ciazy) No i zapytaj przy okazji o te cukierki z wapniem , o ktorych Ci pisalam kiedys na ogolnym

Strasznie to wyglada
 Strasznie to wyglada Mam nadzieje że nie bede wygladać poźniej jak małpa cała obrośnieta
Mam nadzieje że nie bede wygladać poźniej jak małpa cała obrośnieta