Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, tak czytam o Waszych dolegliwosciach i wiem, ze to glupio zabrzmi, ale mam pytanie: czy to normalne, zeby w zasadzie zadnych powazniejszych dolegliwosci nie miec? To znaczy na poczatku ciazy mialam jakies tam mdlosci i problemy zoladkowe ale bez straszenia kibelka i nawet teraz czasem mnie lekko muli, ale nie jest to praktycznie wcale dokuczliwe. Pobolewaja mnie takze piersi i do niedawna calkiem mozno, a teraz to juz tylko w nocy mam troche obolale. I od czasu do czasu gdzies tam mnie w brzusiu lekko zakluje i chyba na tym koniec.....
Nawet nie wiem tak naprawde co to jest ta zgaga, to znaczy nigdy nie mialam (i mam nadzieje, ze mnie ominie, bo z tego co slysze, to bardzo nieprzyjemna dolegliwosc)....
Piersi i tak zawsze mialam duze i raczej mi sie w ciazy nie powiekszyly zbytnio ale sutki, mam znacznie wrazliwsze i ogolnie znacznie wieksze, a juz nie wspomne o przytulanku, bo antenki na pol metra mi wylaza; normalnie reczniczki mozna zawieszac
Dziewczyny, moze to glupie pytanie i trudno je nazwac dolegliwoscia, ale czy zaobserwowalyscie u siebie powiekszenie sie sutkow?Piersi i tak zawsze mialam duze i raczej mi sie w ciazy nie powiekszyly zbytnio ale sutki, mam znacznie wrazliwsze i ogolnie znacznie wieksze, a juz nie wspomne o przytulanku, bo antenki na pol metra mi wylaza; normalnie reczniczki mozna zawieszac
![]()
W kazdym razie dzidzia bedzie miala za co chwytac, a i moj Misio tez jest z tego powodu uchachany, tak wiec mnie to nie martwi, a nawet z tego powodu mamy czesto kupe smiechu, ciekawa jestem tylko, czy to powszechne zjawisko z tymi sutkami:-)
asmodis bardzo zaciekawilo mnie to co napisalas o przemieszczaniu sie malenstwa...chodzi mi o to, czy to jest tak odczuwalne, czy po prostu bylo widoczne na usg? Bo wiesz...przy pierwszej ciazy,to nie wiadomo, czego sie mozna spodziewac ze strony dzieciatka
zonkilek mnie do niedawna piersi tez strasznie pobolewaly, potem w zasadzie tylko w nocy, a teraz ustaja, wiec przypuszzam, ze z czasem przechodza. A te bole brzusia mam nadzieje, ze nie sa zbyt dokuczliwe i ze nie beda za dlugo trwaly![]()
Belka, Viki, Kacha a jak tam u was samopoczucie????? [pozdr
DotaZ wspolczuje zgagi tez do konca nie wiem jak to jest miec te dolegliwosc i
nie chce wiedziec hehe;-)

,zgaga, okropna wrażliwośc na zapachy do tego stopnia że nie moglam otworzyć lodowki, czy wejść do kuchni, wstręt do mięsa. Cudem przetrwalam te trzy miesiące teraz mdłości prawie ustały, ale została jeszcze wrazliwość na zapachy, za to mdleje w autobusie, mam zawroty głowy, i dopadają mnie migrenowe okropne bóle głowy
, a i w nocy wstaje 3 razy do kibelka. Tak to u mnie z dolegliwościami, ale i tak się cieszę że jestem w ciąży:-)