reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja dzisiaj tak wiosennie założyłam adidaski do sklepu.. i nie będę ukrywać że mnie cisną :eek:
a obrączki nie noszę już ok 1,5 m - palce mi popuchli :eek::szok::-D

trochę mi tak głupio bez niej ;( no ale co zrobić... :/

reklama
dziewczyny takie małe pytanko , czy was też bolą nogi...? bo mnie czasem bolą na zmianę pogody a jak bolą mnie nogi to i jajniki zaraz... :crazy:

Mnie bolą nogi tak jakbym nie wiem ile godzin ćwiczyła albo przeszła 10 kilometrów. Nie boli mnie w kościach tylko odczuwam mięśnie. Najgorzej jest rano - potem jak trochę pochodze i mięśnie się rozgrzeją to robi się lepiej ale nigdy nie tak żebym w ogóle tych nóg nie czuła. Może to od tego, że w ciąży już sporo przytyłam (będzie jakieś 8-9 kilo) i nogi nie są przyzwyczajone do ciężaru. Podpytam jutro gina.

ja jeszcze mam od kilku dni bóle miednicy.. ale idzie przywyknąć.. czasem trochę ciężko się ruszyć ale to wszystko dla bejbusia :)

ja jeszcze mam od kilku dni bóle miednicy.. ale idzie przywyknąć.. czasem trochę ciężko się ruszyć ale to wszystko dla bejbusia :)
No jasne, już bliżej niz dalej... póki co trzeba zaakceptować, że jesteśmy takie... bądź co bądź... troszkę słonicowate, ociężałe i obolałe ;-)

Haj laseczki ja od 4 dni cierpię wieczorami z powodu zgagi :crazy: mamuniu co zjem zgaga gigant i musze od razy Rennie- pomaga i wolno. Boli mnie lewe biodro, ta kulka-zastanawiam sie własnie czy to nie przez miednice. Brzuch boli, ściąga, czasami mocno kuje, najgorzej jak długo siedzę i ściskam brzucho, aa i cały czas rośnie mi tyłek, brzuch nic a nic :angry: ale jak piszecie Dzidziu najważniejsze :tak: Nie mam żadnych zachcianek, muszę zjeść 2 śniadania bo bym umarła :tak: 8 rano i 11 Madzia wcina śniadanka....aaa i jedyną moja ulubioną potrawą śniadaniowa, jest chleb zapiekany w kombiwarze natarty czosnkiem z masełkiem na to pomidorek z solą i pieprzem i znów na chwilę do kombiwaru - mniam mniam polecam

Doe, łączę się w bólu zgagowym :nerd::nerd::nerd::nerd: z Igorem zgaga pojawiła się dopiero pod koniec 7 miesiąca a teraz tak wcześnie:no:

Wika współczuję zgaga to okropne uczucie :baffled: i łaczę się z Tobą, a też Masz wieczorami tylko? Czy ciebie bierze w czasie dnia także?

Doe ja też mam mega zgage :wściekła/y: Najgorsze jest to że tak mnie pali między piersiami że aż zaciska i boli. Troche pomaga mleko, inne sposoby do bani :baffled:

wieczorami ........ale to jest nie do wytrzymania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: z Igorem nic nie pomagało:no: :no:nawet Rennie w pewnym momencie przestało :crazy::crazy:

reklama
Oj współczuję Wam dziewczyny tej zgagi i łudze się że mnie nie dopadnie.
Mi cięzko wejść po schodach bo nogi mnie wtedy bolą i ssapie sie trochę :sorry:
Że już nie wspomnę że poruszam się z gracją słonia, szczególnie jak muszę z łóżka wstać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry