Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a on nie jest ciezki bo ma chyba z 20kg jak nie wiecej, oszaleje z tymi wozkami musimy sie na cos zdecydowac ale may potworny metlik i nie wiem a chce miec wybrany a jak urodze i wrocimy to bysmy zamowili sobie, bo potem nie bedzie na to czasu wcale..
Agnieszko ja żadnej marki wózka Ci nie polecę, bo po prostu nie mam porównania. Ja w zimie nie wychodziłam codziennie na spacery, była fatalna pogoda, a małe miały niekończący się katar. Nam wystarczyły foteliki samochodowe wpinane w stelaż wózka - wygodne dla dzieci i cieplutkie (w końcu to styropian). Potem rozkładałam spacerówkę na płasko i dzięki temu uniknęłam zakupu gondolek. Gdybym jeszcze raz miała wybierać wózek na zimę - wybrałabym takie samo rozwiązanie.wiec dziewczyny jakie wozki polecacie bo ja nie moge sie na nic zdecydowac urodze na jesien dopiero bo myslalam o samej spacerowce ale przeciez bedziemy wychodzic na dworek co nie?!!
Dokładnie! Wyląd to drugorzędna sprawa. Najważniejsze, żeby znać swoje potrzeby. I jak się tak przemyśli to wszystko, to okaże się, że wybór zawęża się tylko do kilku konkretnych modeli. U mnie właśnie tak było - wybierałam tylko między dwoma wózkami, które spełniały moje wymagania...wybór wozka nie zalezy tylko od jego wygladu, czy nam sie podoba czy nie ale gownie od tego gdzie mieszkasz (blok/dom), które pietro,czy jest winda, czy jest podjazd do wozków czy masz gdzie go trzymac itp
ja-)hej Dziewczyny,która z was miała fotke wklejona wózka iCandy z wpiętymi fotelikami maxi cosi?bo nie moge tego wpisu znaleźc...:-(
i powiedz mi bo sie zastanawiam,nie jest klaustrofobiczny ten wózek?kupowałas go jako spacerówke+ adapter i dodatkowe siedzisko?wydaje mi sie ze wtedy robi sie tam strasznie ciasno..moge spytac ile za niego dałas?bo bede kogos prosic teraz o przywiezienie mi albo baby jogger city select,ktory jest prawie taki sam jak candy ale wydaje sie ciut wiekszy,przynajmniej wizualnie