reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze podwójne wózki

sugarspunsister wielkie dzieki za pomoc,
ja juz sama nie wiem,
chyba sie wkurze i nic nie kupie... zartuje... ale ciesze sie ze jest taka a nie inna pogoda i nie wychodze z dziecmi,

jak myslicie do jakiego wieku dzieci taki wozek posluzy?

reklama
mi ten wozek sluzy do tej pory, czyli Hanka ma dwa i pol roku, a Helena 14 miesiecy

faktem jest z Hanka juz bardzo malo w nim jezdzi, ale czasami ma faze na wozek i moze sobie usiasc i nie ma ryku, ze Helena ma miejsce a ona nie, ale wszystko zalezy od dzieci

ja tez sie motalam strasznie dlugo czy kupowac podwojny czy nie, po kolejnej ucieczce Hanki, gdy musialam zostawic Helene w wozku a Hanke ganialam po osiedlu, postanowilam kupic podowjny:-p

To znowu ja... ;)
No i znowu zastanawiam sie nad czyms nowym, co sadzicie o wozku tandem plus abc design??? Moze posiada go ktoras z was? Dowiedzialam sie, ze max. obciazenie na kazde siedzonko 20 kg, wiec pasowalby mi... :D

ja wole wozki jeden za drugim a nie obok siebie, jakies takie mniej landarowate mi sie wydaja:-p

ja juz nie wiem sama.
jaki wozek przetrwa ze 2 lata przyt dwojce inzynierkow ktore skacza i niszcza wsztystko ?

podajcie linki

ja wole wozki jeden za drugim a nie obok siebie, jakies takie mniej landarowate mi sie wydaja:-p
dokładnie

i mi sie nie tylko wydają... wiem co mówie
mialam Maclarena techno twin...
nooooo fajny byl... tylko, ze szeroko
i w sklepach nie fajnie.... nie wszedzie sie przejedzie... czasem na chodniku tez nie szlo sie zmiescic :sorry:

i te kólka male.... cięęęęzko sie pchalo

no ale jechał :-p

Atol, kupuje taki jak ty masz :-) tylko dopiero od 1.04 :-D
zdaje sie na ciebie, tani dobrej firmy no i co najwazniejsze sprawdzony...

jak co to bede zazalenia do ciebie wysylac ;-)

reklama
Do góry