reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze podwójne wózki

Witam. Ja zastanawiałam się nad podwójnym wózkiem implast spinder. ma fajne rozwiązanie bo można zamontować obok siebie gondolę i spacerówkę. Wtedyka wygodnie jest i maluchowi i starszemu. Ostatecznie wybrałam inne rozwiązanie. U mnie różnica wieku jest 1,9 więc kupiłam dostawkę do wózka i Antoś jeździ na niej. bardzo mu się to podoba. Polecam szczególnie tym którzy nie wychodzą na długie spacerki, chociarz my z powodzeniem radzimy sobie nawet na kilkugodzinnym spacerze. Jedyna wada to to , że o spaniu nie ma mowy i spacerek trzeba olanować po drzemce.

reklama
Witam
jestem nowa, ale już od jakiegoś czasu śledzę informacje na temat wózka Phill and Teds. Oboje z męż zdecydowalismy sie na jego kupno choć byliśmy wrogami trójkołowców ze wzgledu na ich małą stabilność. Teraz z czystym sumieniem mogę stwierdzić że była to najlepsza nasza decyzja. Wózek jest lekki i łatwo się prowadzi nawet z dówjką dzieci (Ania 2 latka/12kg, Kuba 2 mieś./6kg), Na rewelacyjnie ustawiony środek ciężkości przez co dziecko wychodząc nie przewraca isę razem z nim.POLECAM:-)

Mi tez bardzo podoba sie wózek Phill and Teds i powiem szczerze z mocno zastanawiam się nad jego kupnem. Tylko jakoś nie przekonuje mnie wersja dla noworodka, wydaje mi sie że to maleństwo leży tam jak w trumnie, całkowicie zasłonięte przez to starsze. Ja będę rodzic w grudniu kiedy na dworze raczej będzie juz paskudnie moja córcia będzie miała wtedy 1,8 miesięcy nie chciałabym jej uwięzić w domu aż przyjdzie wiosna a z kolei z takim maluchem tez nie wiem kiedy wyjdę na pierwszy spacer, wszystko zależy od pogody. Czy używałyście tego wózka wożąc w nim noworodka w zimie? Jakie macie doświadczenia ?

Witam. Ja Też Zastanawiałam Się Nad Tym Wózkiem. Rodziłam W Grudniu, A Mój Starszy Synek Miał Wtedy 1,9 Miesięcy, Czyli Bardzo Podobnie. Obawiałam Się Jednak , że Maluszkowi Będzie W Nim Zimno. Ostatecznie Zdecydowałam Się Na Dostawkę Do Wózka I Jestem Zadowolona. Dodam że Antoś Chętnie Na Niej Jeździ, Więc Nawet Długie Spacery Nam Się Udają.

Ja rodziłam w marcu kiedy nie było jeszcze rewelacyjnie ciepło. Powiem szczerze synek jeździł z tyłu w coconie phil and ted's i może wyglądał jak w trumnie ale ja byłam zadowolona, bo nie był narażony na wiatr i słońce (zasłaniał go fotelik z przodu).

Witam :-)
widze ze Phil&Teds na tapecie ;-)
Ja mam termin na listopad, Kuba bedzie mial wtedy 1 rok i 7 m-cy..........i w zasadzie jestem zdecydowana na ten wozek. Nie trafilam jeszcze na drugi tak funkcjonalny i przede wszystki maly.
Tylko jeszcze mam maly dylemat gdzie kupic............w Polsce jest dostepny, ale poki co kupienie za granica o wiele bardziej sie oplaca i obstawiam ta druga opcje :-p
Mysle tak jak STEWKA - zima to ze dziecko jest osloniete od wiatru to plus :tak:A do wiosny/lata - mlodsze dziecko nie bedzie juz musialo jezdzic w "trumnie" :-D

reklama
Ja mam Graco Stadium Duo i jestem bardzo zadowolona młodsza córeczka jeździ w nim od urodzenia a starszemu synkowi też sie podoba.

Do góry