reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze podwójne wózki

No bardziej funkcjonalny napewno jest ale i tak jak dla mnie to za drogi.

Ja to nadal sie zastanawiam nad Tako Jumper Duo tylko nadal nie wiem jakie on ma wymiary po zlozeniu z siedziskami i czy w ogole taka opcja istnieje. A na zywo nie mam szans sprawdzic bo nie bede w Polsce przed porodem.

reklama
wcale nie jest tanszy tez 2 tysiace ja wolalabym zaplacic troche wiecej miec jeden za drugim niz obok siebie ciezko takim zmiescic sie wszedzie

No tak 2000 ale z dwona siedziskami i gondola i fotelikiem bo taka oferte wlasnie znalazlam.A tamten to jak dokupisz drugie siedzisko i gondole to wyjdzie ponad 2500 nie?A u mnie w aucie niestety wozki typu jeden za drugim nie mieszcza sie bo bagaznik w Galaxy jest naprawde maly a nie mam opcji zlozenia siedzen w aucie bo kazde bedzie zajete.

No tak 2000 ale z dwona siedziskami i gondola i fotelikiem bo taka oferte wlasnie znalazlam.A tamten to jak dokupisz drugie siedzisko i gondole to wyjdzie ponad 2500 nie?A u mnie w aucie niestety wozki typu jeden za drugim nie mieszcza sie bo bagaznik w Galaxy jest naprawde maly a nie mam opcji zlozenia siedzen w aucie bo kazde bedzie zajete.
mój graco stadium duo (jeden za drugim) po zlozeniu zajmuje tyle samo miejsca co pojedynczy. Jak go dostałam pocztą to byłam pewna że się pomylili i mi pojedyynczy przysłali.

Ja mam peg perego duette sw - jeden za drugim - i mieści się w oplu zafirze... ;-) i też wszystkie miejsca zajęte. Koszt 2100zł
też osobiście nie kupiłabym jeden obok drugiego - często się zdarza, że nie przejedzie przez drzwi, przez kasy, (mieszkam w bloku) i na klatkę schodową...
pozdrawiam

Ja mam peg perego duette sw - jeden za drugim - i mieści się w oplu zafirze... ;-) i też wszystkie miejsca zajęte. Koszt 2100zł
też osobiście nie kupiłabym jeden obok drugiego - często się zdarza, że nie przejedzie przez drzwi, przez kasy, (mieszkam w bloku) i na klatkę schodową...
pozdrawiam

To jest wlasnie ten problem ze obok siebie nie przejedziesz wszedzie tak jak pisalam

ciekawa tylko jestem jak bedzie sie podbijal ten baby jogger inne modele podobno sa rewelacyjne mamy chwala

Z reguly wozki jeden za drugim skladaja sie i wymiary maja pojedynczego wozka bez przesady znajomi maja tez galaxy i nie narzekaja na brak miejsca w samochodzie.Lecz kazdy wybiera wozek taki na jaki go stac choc czasami warto dorzucic dla komfortu.
Na pewno nigdy bym nie kupila wozka graco, kolcraft dla dwojki pierwszy dla mnie to klekoczacy traktor a drugi ciezko sie podbija

Z reguly wozki jeden za drugim skladaja sie i wymiary maja pojedynczego wozka bez przesady znajomi maja tez galaxy i nie narzekaja na brak miejsca w samochodzie.Lecz kazdy wybiera wozek taki na jaki go stac choc czasami warto dorzucic dla komfortu.
Na pewno nigdy bym nie kupila wozka graco, kolcraft dla dwojki pierwszy dla mnie to klekoczacy traktor a drugi ciezko sie podbija
no cóż moj graco nie klekocze, ale i komfortowam bym go nie nazwała. Za to za nowy zapłaciłam 800zł, a że jest mi potzrebny na jakies pół roku to uważam, ze bez sensu byłoby większą kasę inwetować.

reklama
To jest wlasnie ten problem ze obok siebie nie przejedziesz wszedzie tak jak pisalam

ciekawa tylko jestem jak bedzie sie podbijal ten baby jogger inne modele podobno sa rewelacyjne mamy chwala

sasanko - ja Ci tylko przytaknęłam ;-)
na peg perego nie narzekam, z podbijaniem nie jest źle, ale to nigdy nie będzie pojedynczy wózek z jednym dzieckiem :-p
najbardziej to chwalę sobie kierownicę, jazda staje się dzięki niej o niebo lżejsza!

też na początku zamierzaliśmy kupić graco, ale przez to że tylko jedno oparcie można rozłożyć na płasko, to odpadał, bo starszy synek do dziś śpi na spacerach... wózek służy nam od kwietnia i pewnie jeszcze latem będzie używany, więc nie żałuję wydanych pieniędzy :-)

Do góry