reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Dzisiejsze usg
Szybko i na temat bo robione prywatnie. Jak się za coś bezpośrednio płaci od razu inaczej człowieka traktują - bez pośpiechu ze wszystkimi wyjaśnieniami i bez łaski...
Wynik dostałam od razu do ręki.
Mam kilkanaście torbieli w piersiach - te małe ponoć niegroźne i pewnie się wchłoną a te większe do obserwacji. Ponoć jest to w wyniku hormonów i w trakcie karmienia piersią nic się z tym nie robi tylko kontroluje i pilnuje żeby nie dochodziło do stanów zapalnych - bo będzie boleć.
Po zakończneiu karmienia mam sie zgłosić na kolejne usg (czyli trochę to potrwa) i wtedy porównać wyniki. Jeśli torbiele zostaną w takiej samej postaci trzeba będzie igłą odciągać nagromadzone płyny. Pan dr powiedział, że mam być dobrej myśli i liczyć na to że samoistnie się wchłoną jak moja gospodarka hormonalna się ustabilizuje.

reklama
Młoda trzymam kciuki żeby się wchłonęły.

Ja miała kilka lat temu guzka na w piersi. Wkręcałam sobie różne filmy bo mam w rodzinie osobę z usuniętą piersią. Jaką ulgę poczułam jak po półtora roku usłyszałam że guzek się wchłonął.

mloda cieszę się, że wszystko ok.
kamcia to może zostaw narazie temat, może będziemy nadal pisać o naszych wizytach u gina. Ale niech się więcej osób wypowie.

Ja byłam wczoraj u mego gina i zalecił mi na nadżerkę solcogyn-2 aplikacje. Powiedział, że jest to świeża sprawa u mnie, no i nadżerka dość mała, więc warto. Trochę się boję, bo się naczytałam, że boli. Czy któraś z dziewczyn miała może ten zabieg?
No i polecał mi azalię, ale to po wyleczeniu nadżerki.

reklama
Do góry