reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LANA jutro z samego rana do niego zadzwonię i jak tylko się czegoś dowiem odpiszę na razie gorąco pozdrawiam i mam nadzieję, że będzie dobrze :)

reklama
Moniolek tak Ci jestem wdzięczna ,że tego nawet nie da się ubrać w słowa a to chociaż tyle dla Ciebie skarbie  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* będe czekać na wiadomości od Ciebie.

Malinko co TY. Musisz byc dzielna .Masz przeciez pod serduszkiem fasolke.Jak TObie smutno to i jej.Usmiechnij sie i glowa do gory.A wszystko bedzie dobrze. :-* :-* :-*

nie daje sobie juz rady !! szkola mnie dobija a przedchwila jeszcze pocudownym dniu z nim poklocilam sie z mezem a raczej o nie byla klotnia bo on na mnie wyskoczyl z niemilym zdaniem i jest mi bardzo zle :(

ojej...nie smuć się :) pogłasiaj brzuszek i od razu zrobi się lepiej.. :) dasz radę- zobaczysz!! a z mężami tak niestety czasami jest, że coś powiedzą i się nie zastanowią a my cierpimy :( usmiechnij się skarbie... ;)

Tak Malinko nie martw sie tym co powiedzial maz.Wiesz oni cos nieraz klapna i sami nie wiedza co.Pozniej tego zaluja ale ich meska duma nie pozwala im sie do tego przyznac.Usmmiechnij sie a bedzie dobrze.

Siostro kochana!! co sie dzieje?! wlasnie przeczytalam...niestety wlasnie wrocil juz moj mezus i musze mykac znow do lozeczka....wiec nie pogadamy...ale najlpeiej by bylo jakby s sie teraz polozyla spac a rano bedzie znow dobrze!! i juz sie nie klocic! udawac ze nic sie nie stalo!wiem ze to boli i czasem jest ciezko ale jak dla mnie to najlepze wyjscie! chco ja np po wczorajszej klotni poplakalam sie przyszlam do meza i sie przytulilam ....musial mnie przytulic...pzeciez jest malenstwo!!

caluje cie mocno i uciekam do lozka!!!:) nie smucic sie juz!!!jestem z toba!! no i pomysl o malenstwie!

reklama
dziekuje dziewczyny

LILITH ja juz sama nie wiem,nie wiem co mam robic czasem jest cudownie a czasem czepia sie obyle co i oskarza ze to ja jestem winna.Ja zawsze mialam miekke serce i odrazu wybaczalam teraz nie potrafie mu wybaczac kazde slowo zostaiwa ranke w sercu ktora sie nie goi

Do góry