reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Moniqa ja tez zycze tobie abys jak najszybciej zobaczyla II kreseczki!!!!! i napewno to sie wkrotce stanie!!!!
Misia oj juz probowalam pilam soki z burakow itd i nic:(:( zreszta ja juz przed ciaza mialam takie jazdy...

A wy sie nie martwcie!!! jeszcze chwilka i dzidzia bedzie z wami!!

reklama
Elzbietko kochanie pilam soczki bralam zelazo itd...pierw okazalos ie ze mam anemie a zelazo w normie teraz sie okazalo ze wszystko tragicznie:(:( no i juz sama nie wiem...moze taka moja natura...

Malinko popatrz tylko jak mi ostatnio ladnie suwaczek przeskoczyl:):)

a jutro ide do ginka na 16.30 na usg i wizyte!bede sie skarzyc jak nigdy:) i oby mial otwarte:)

LILITH superowo

jak tam dziewczyny po sylwestrze gdzie szalalyscie hehe? my bylsimy zaproszeni do mojego brata ale mu odmowilam ale na kocu i tak u niego wyladowalismy :) i bylo wyjebiscie bylo nas 6 osbo

my siedzielismy w domku....po 1 malo kaski , po 2 ja ciagle sie zle czuje i niechcialam psuc nikomu wieczorku:)
pozatym to nasz ostatni sylwester we 2 :) i chcialam bysmy spedzili go sami:):):) ale romantycznie:)

No bylam dzis na usg i mala juz sie przekrecila:(:( ma glowke na dole ale gin mowi ze jeszcze ma troche miejsca i moze sie obrocic z powrotem:) ostatnio tez slabiej ja czulam i to pewnie dlatego ze nozkami juz nie kopie w brzuszek ale w srodek tylko raczkami bije:):)
wazy 539g:) (w 21 tyg 447g) dlugos kosci udowej to juz prawie 7 cm :) wiec juz jestem calkiem duza:)No i wszystko wpozadku!z macica szyjka itd! a taks ie martwilam!
a ile wazy twoja? chyba juz z 3 kg?

Lilith bardzo sie ciesze, ze twoja niunia jest zdrowa i ladnie rosnie. Widzialam tez twoje zdjecie - do twarzy ci z ciaza ;)

reklama
Do góry