reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
mam nadzieję, ale jak tam trafiam to jestem tylko ja więc mam już wątpliwości - zaraz jednak znikam bo idę poćwiczyć!

bo tam naprawde malo osob zaglada, podejrzewam, ze trzeba by bylo po prostu umawiac sie na jakas konkretna godzine, bo kazda z nas z reguly troszke o innych porach zaglada na bb

ha- a nam z Agnezzz udalo sie pogadac;):):)..i stwierdzilyśmy, ze fajowo by było..jakbyśmy tak wszytskie wpadly..o tej samej godz..ale klawiaturka byłaby gorąca:):):)..

Wczoraj udało mi się chwilę pogadać z Margolis, Agą25 i potem również z Dorką. To jednak ciągle za mała ekipa. Musi być nas tam więcej. :D

Ja też tak bym chciała jak wy, ale ja mam na razie marne szanse żeby mieć dzidziusia. Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim oczekującym :)

No ale przydałoby się w końcu by ktoś z naszej wesołej gromadki pochwalił się zafasolkowaniem! Tak dla podreperowania morale! Obyś to była Ty Viwiane! Z całego serca Ci tego życzę!

Ale ja mam marne szanse na to żeby coś mi tam zafasolkowało. Choruje sobie na PCO i od roku sie staram :( Nici z tego, ale mój narzeczony jest dobrej myśli :) Dzięki za wsparcie, będę tu z wami tak często jak to będzie możliwe :) A ja życze całej reszcie owocnego fasolkowania :) :laugh:

reklama
Do góry