• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
bo tam naprawde malo osob zaglada, podejrzewam, ze trzeba by bylo po prostu umawiac sie na jakas konkretna godzine, bo kazda z nas z reguly troszke o innych porach zaglada na bb

ha- a nam z Agnezzz udalo sie pogadac;):):)..i stwierdzilyśmy, ze fajowo by było..jakbyśmy tak wszytskie wpadly..o tej samej godz..ale klawiaturka byłaby gorąca:):):)..

Wczoraj udało mi się chwilę pogadać z Margolis, Agą25 i potem również z Dorką. To jednak ciągle za mała ekipa. Musi być nas tam więcej. :D

Ja też tak bym chciała jak wy, ale ja mam na razie marne szanse żeby mieć dzidziusia. Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim oczekującym :)

czesć viwiane!!
witaj wsród nas, wesołyc starających sie!!
u nas nei ma niemozliwych rzeczy, zwłaszcza w dziedzinie fasolkowania!
trzymaj z Nami!!!!!

No ale przydałoby się w końcu by ktoś z naszej wesołej gromadki pochwalił się zafasolkowaniem! Tak dla podreperowania morale! Obyś to była Ty Viwiane! Z całego serca Ci tego życzę!

Ale ja mam marne szanse na to żeby coś mi tam zafasolkowało. Choruje sobie na PCO i od roku sie staram :( Nici z tego, ale mój narzeczony jest dobrej myśli :) Dzięki za wsparcie, będę tu z wami tak często jak to będzie możliwe :) A ja życze całej reszcie owocnego fasolkowania :) :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry