reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
nie chyba nie...zaraz ide sie klasc i mam nadzieje ze mala sie przebudzi i da o sobie znac bo jak nie to zaczne sie denerwowac:(:(:(
no i oczywiscie mojego meza nie ma wiec to jego wina jak wroci to zwale to na niego:(

LILITH MAM NADZIEJE ZE WSYZSTKO oki uwazaj na siebie ja tez niezle piruety na dworku orbie czesto teraz ale mam sie czego zlapac wozeczka:)

MIAIQ dzisaj bylsm dal mi leki takie ktore nei zaszkodza malej ale mnie wymeczylo to wymeczylo

No na szczescie wszystko oki!!! mala szala wczoraj w nocy i dzis:):)
A jutro chyba idziemy na male zakupki dla niej:):)

Wkoncu!!!!

Nasz brzuszek w 32 tc :)
img19469yj.jpg

img19484nq.jpg

Lilith - pisałam już w majóweczkach - brzusio - super - slicznie wyglądasz!!!!

Malinko - pytałaś o studia - nie zamierzam brać dziekanki - bo akurat termin mam na czerwiec..a i obrone mgr - czerwiec/lipiec - koniec studiów :)..więc najprawdopodobniej Dzidzia z tatusiem będą za mamusię przed salą trzymać kciukaski:) ..jak mamusia przed komisją będzie się "produkować" :laugh:

reklama
LILITH bardzo ladnie wygladasz :) ... jak juz to ktos pisal misia_q gdyby nie to ze wiemy ze jestes w ciazy, mozna by bylo pomyslec ze brzuszek doklejany ;) ... chudzinka chyba z Ciebie :)

Rusalko ... nie tylko rodzinka bedzie trzymac kciuki, my tez :)

Do góry