reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Malinko no tak to bywa...

to zycze ci udanego weekendu bo forum bedzie zamkniete i niestety nie pogadamy juz sobie:(
Moj szkrabek uczy sie juz siadac i raczkowac slicznei chodzi do tylu! ja nadal jestem szczesliwa mimo drobnych nieporozumien:)
caluje cie mozno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witajcie kofffane :-) wiecie co ja za 4 dni mam dostac @ :-( dzis rano wróciłam z nocki i tak dla swietego spokoju zrobiłam tescik :-) bo ide w sobote na urodzonki i chciałabym sobie poszalec heheh weszłam rano do domu w nocki zrobiłam tescik (tylko to nie był mocz ranny ) byłam skonana .. zrobiłam tescik i połozyłam sie spac na smierc o nim zapomniałam hehehe jak wstałąm to pognałam do testu i wiecie co na tescie sa 2 kreseczki tylko ta 2 bardzo słabiutka ,, CHOCIAZ TAKA SŁABA TO NIE MOZE BYC SKORO MÓJ MAZ JA ZOBACZYŁ HEHHE . KUPIŁAM NOWY TESCIK I RANO ZROBIE PO RAZ 2 MAM NADZIEJE ZE TO NIE BYŁ FAŁSZYWY ALARM :-) TERAZ STRASZNIE BOLI MNIE BOK PO PRAWEJ STGRONIE (KOLKA JAK CHOLERKA ) TRZYMA MI SIE OD OK 5 GODZIN. DZIEWCZYNY CZY TO MOZLIWE ABYM PO 3 RAZIE PRZYTULANKA ZAFASOLKOWAŁA ??? NIEWIEM SAMA CHODZE JAK NAKRECONA CO CHWILA SPOGLADAM NA TESCIK HEHEH ZOBACZE RANO ALE BARDZO SIE BOJE ZE 2 KRESECZKA MI SIE NIE POJAWI ... CO O TYM SADZICIE ??? ARAZIE PROSZE WAS WSTRZYMAJCIE SIE Z GRATULACJAMI NIE CHCE ZAPESZYC HERHHEH MAZ STWIERDZIŁ ZE TRZEBA POWTÓRZYC TESCIK I JA SIE Z NIM ZGADZAM CAŁKOWICIE .... ALE JAK NIERAZ ROBIŁĄM TESCIK I JAK MIAŁĄM WYNIK NEGATYWNY TO TRZYMAŁAM GO OK 7 DNI (ZAWSZE ZAPOMNE WYRZUCIC HEHE ) I NIGDY NIE MIAŁĄM TAKIEJ SYTUACJI JESTEM BARDZO ZDZIWONA I ZDEZORIENTOWANA !! POZDRAWIAM ASIA

dziewczynki wracam z imprezki wczesnie co ... wypiłam 1 słabego drinka i tak zaczełam po nim wymiotowac ze szok !!!!! a 2 tescik wyszedł tak samo jak 1 .. podejzewam ze to za wczesnie bo dzis jest mój 24 tydzien zrobie tak w srode bo w srode @ ma przyjsc ale pewnie jej nie bedzie :-) powiedcie mi jak to jes z ta temperaturka czy przed @ powinna spadac bo ja jestem 3 dni przed @ a temperaturke mam 37,1 - 37,6 i nie spada !!! co z tym drinkiem czy tak reaguje organizm na kobiety w ciazy ???

Siostra moj mezulek zalatwil sobie jeszcze tydzien wolnego! ale sie ciesze!!!tak wiec znow dosc rzadko bede:(
chcialam Ci sie pochwalic ze Judi zaczela raczkowac i stawia juz pierwsze kolankowe kroczki!!!
co u Ciebie?:)

Pchelko no i jak????

siostruniu to dobrze bardzo sie ciesze!!!! u mnie po staremu mam duzo zajec ledow co sie wyrabiam. Brat tydzien temu wroicl wiec mam juz z kim zostawiac Weroniske :0 a ona przeziebiona :( ma angine i jedzie na antybiotykach :( ja tez sie podzziebilam zimno mi po wyskakiwalo

No to juz jestem :)
Wspolczuje ci bardzo....musisz byc strasznie wykonczona:(
U nas tak sobie znowu...bardziej lipa niz dobrze:(:( juz niewiem co zrobic....
Judi rosnie i juz sama siedzi podtrzymujac sie rekami :)

reklama
witaj. Jest troche lepiej ja wyzdorwialam prawie a mala.... bylam z nia na kontroli wczoraj ale nie jest za pieknie jeszcze z gardizolkiem nie jest oki :(:( przykro mi ze u ciebie znowu lipa :(

Heloo a gdzie sie podziala reszta dziewczynn? MISIAQ ,Moniqa???

Do góry