reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Oj, szkoda, ale myślę że to nie przez Polskę :) Musiała coś już sobie przywieźć bo zazwyczaj od zarażenia do rozchorowania mija trochę czasu ale pewnie w domu byście się czuły lepiej - rozumiem...mam nadzieję że będzie jej lepiej, Karolek tez kasłał jak mu gile spływały - staraj się odciągać katar, najlepiej fridą - nie lubią tego ale cóż...

reklama
niech mi ktoś powie co to jest ta frida jest to gruszka do odciągania kataru czy co? bo ciągle tylko czytam frida frida i frida a ja dalej chyba nie kumam co to jest......................???

Dzięki KASIA pierwsze widze no człowiek sie uczy całe życie.Mam do WAS jeszcze takie pytanie czy kładziecie dzieci spać z gołymi stopami chodzi mi o noc oczywiście?????????????

My kładziemy w pajacykach (przez niektórych nazywanych śpioszkami ) więc to jest razem ze stópkami, jak był malutki i spał w samym body to zakładałam skarpetki które i tak zazwyczaj jakoś sobie tylko znanym sposobem zdejmował

My spimy w pizamkach czasem ze stopkami a czasem bez a na to spiworek.

Przy okazji dziewczyny czy wasze maluchy miewaja tak zapczane nosy ze ich za nic oczyscic sie nie da i ani rotwory ani frida nie pomaga? Julek mi charczy i slysze ze ma zapchany nos i chyba juz i w gardle mu gulga ale nawet frida nic nie pomaga. Stosujemy krople z wody morskiej i nic nie pomagaja:-( Moze za malo mu wkraplam bo tak wedle wskazan a moze powinnam tak raz zdrowo z nadmiarem? Kurcze juz mi tak skrzypi 3 dni, w nocy budzi sie co pol godziny i jedyna pozycja w ktorej troche podrzemie to na boku a ja padam bo w sumie choc powaznie chory nie jest to jednak wymeczy i mnie i siebie tak ze w dzien jestesmy nie do zycia:-( No i troche zaczynam sie bac ze dalej mu pojdzie jak nic nie zaradze:-(

Patrycja zdrowka dla Noemi!

reklama
Jeśli już mowa o katarze. My jeszcze wielkiego kataru nie doświadczyliśmy (teraz jest pierwszy, ale nieduży), ale moja kuzynka polecała urządzenie pod nazwą "Katarek". Widziałam do kupienia w smyku, a wygląda tak:

KATAREK odciągacz katarku z noska dziecka-Okazja! (149222898) - Aukcje internetowe Allegro

Kuzynka powiedziała, że "toto" się podłącza do odkurzacza (! ja też się zdziwiłam!) - podobno zaleta jest taka, że ciąg jest stały, a nie tylko wtedy jak się ciągnie, tak jak we fridzie.

Do góry