reklama
dopiero dziś przeczytałam ale chociaż zopóżnieniem napisze co wiem na ten tematWitamy
Ja mam do Was pytanko
Byliśmy w sobotę we Wrocławiu z Klauduśką na castingu..dziś trzeba było zadzwonic i dowiedziec się...czy zakwalifikowała sie do agencji ..okazało sie, ze tak.....bardzo sie ucieszyliśmy..., ale nie wiem czy to nie jakiś pic na wodę...?..trzeba uiścić opłatę 199 zł na pół roku by fotki były na styronie firmy, bądz 249-za rok...Czy ktos cos wie na ten temat- chodzi o firmę- Optimal fashion...Jutro ma miec sesję zdjęciową..., ale jakoś bardzo sceptycznie do tego podchodzę...
![]()
ja byłam kiedyś sama na takim castingu przyszło mnóstwo ludzi a zakwalifikowało sie 20 odsób w tym ja i byłam wniebowzieta juz wyobrażałam sobie kariere hehheee
ale oczywiście musieliśmy uiścić podobną opłatę nasze zdjecia były przez rok w internecie i co .......
i nic z tego co wiem to zadną z tych osób nikt sie nie zainteresował
a ostatnoio vzytałąm artykół w "twoim dziecku" o takich castingach i pisali tam ze tylko te bezpłatne są prawdziwe i coś warte bo w razie angażu firma taka pobiera procent a wszystkie te które biorą kase wcześniej to pic na wode i tylko zdzierstwo
oczywiście zycze Ci jak najlepiej ale sa,ma bym już nie zaryzykowała
ja eż bym chciała zeby Oliwka wystapiła w jakiejs reklamie ale czytałam też w jakimś innym artykule ze przyjmują dzieci od 6 mies
wiecie co a ja nie wiem czy u nas to zabki
ma duzo mniejszy apetyt
wszystko do buzi wkłada
slina normalnie płynie
i ciagle krzyczy
i jak jej dotykam dziasełek to tez sie smieje i otwiera szeroko buzke jakby chciała zebym tak dotykała ale moim zdaniem to nie sa rozpulchnione choc moze sie nie znam a i tez nic nie wyczuwam pod palcem a noce nadal przesypia
ma duzo mniejszy apetyt
wszystko do buzi wkłada
slina normalnie płynie
i ciagle krzyczy
i jak jej dotykam dziasełek to tez sie smieje i otwiera szeroko buzke jakby chciała zebym tak dotykała ale moim zdaniem to nie sa rozpulchnione choc moze sie nie znam a i tez nic nie wyczuwam pod palcem a noce nadal przesypia
rzeczywiscie czas levi, ja pamietam jak dzis jak robilam test...ahhh
heheh..Matiemu tez girki smierdza
))))w zyciu bym nie pomyslala, zawsze sie dzieci w stopki caluje a tu takie smrodek....ehehe
Dziewczyny z innej beczki, nie wiecie jaki jest dopuszczalny poziom kreatyniny i wapnia w moczu...mam wyniki a nie mam norm z boku a do lekarza idziemy w poniedzialek i panikuje....
heheh..Matiemu tez girki smierdza
Dziewczyny z innej beczki, nie wiecie jaki jest dopuszczalny poziom kreatyniny i wapnia w moczu...mam wyniki a nie mam norm z boku a do lekarza idziemy w poniedzialek i panikuje....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U mojej Noemi tez pytki sie poca...Ale nie smierdza:-) tylko tak ladnie pachna po "dziecinnemu"-codziennie jak tylko ma gole syrki to zaraz je caluje:-):-):-) i raczki ma czasami tez mokre...;-)Aniu niestety ja nie pomoge bo sie niestety nie znam:-(
dopiero dziś przeczytałam ale chociaż zopóżnieniem napisze co wiem na ten temat
ja byłam kiedyś sama na takim castingu przyszło mnóstwo ludzi a zakwalifikowało sie 20 odsób w tym ja i byłam wniebowzieta juz wyobrażałam sobie kariere hehheee
ale oczywiście musieliśmy uiścić podobną opłatę nasze zdjecia były przez rok w internecie i co .......
i nic z tego co wiem to zadną z tych osób nikt sie nie zainteresował
a ostatnoio vzytałąm artykół w "twoim dziecku" o takich castingach i pisali tam ze tylko te bezpłatne są prawdziwe i coś warte bo w razie angażu firma taka pobiera procent a wszystkie te które biorą kase wcześniej to pic na wode i tylko zdzierstwo
oczywiście zycze Ci jak najlepiej ale sa,ma bym już nie zaryzykowała
ja eż bym chciała zeby Oliwka wystapiła w jakiejs reklamie ale czytałam też w jakimś innym artykule ze przyjmują dzieci od 6 mies
Całe szczeście Beatko- jak pisałam - w pore otrzeźwieliśmy- mąż podarł umowę-odebrał pieniądze i -z wielkim zadowoleniem wróciliśmy do domu

Aniu76 - niestety i ja ---nie mam bladego pojęcia......ale wierzę, ze wszystko jest OK

reklama
Podziel się: