reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
heh Otylce też pocą się nozki, szczególnie po nocy:))), ma takie cieplutkie pajacyki do spania i jak rano ją przewijam to nózki są spocone, a jak ostatnio mowiłam męzowi, że mala ma nogi spocone to mnie wyśmiał:)))

Witamy:)

Ja mam do Was pytanko:)

Byliśmy w sobotę we Wrocławiu z Klauduśką na castingu..dziś trzeba było zadzwonic i dowiedziec się...czy zakwalifikowała sie do agencji ..okazało sie, ze tak.....bardzo sie ucieszyliśmy..., ale nie wiem czy to nie jakiś pic na wodę...:confused:?..trzeba uiścić opłatę 199 zł na pół roku by fotki były na styronie firmy, bądz 249-za rok...Czy ktos cos wie na ten temat- chodzi o firmę- Optimal fashion...Jutro ma miec sesję zdjęciową..., ale jakoś bardzo sceptycznie do tego podchodzę...:baffled:
dopiero dziś przeczytałam ale chociaż zopóżnieniem napisze co wiem na ten temat
ja byłam kiedyś sama na takim castingu przyszło mnóstwo ludzi a zakwalifikowało sie 20 odsób w tym ja i byłam wniebowzieta juz wyobrażałam sobie kariere hehheee
ale oczywiście musieliśmy uiścić podobną opłatę nasze zdjecia były przez rok w internecie i co .......
i nic z tego co wiem to zadną z tych osób nikt sie nie zainteresował
a ostatnoio vzytałąm artykół w "twoim dziecku" o takich castingach i pisali tam ze tylko te bezpłatne są prawdziwe i coś warte bo w razie angażu firma taka pobiera procent a wszystkie te które biorą kase wcześniej to pic na wode i tylko zdzierstwo
oczywiście zycze Ci jak najlepiej ale sa,ma bym już nie zaryzykowała
ja eż bym chciała zeby Oliwka wystapiła w jakiejs reklamie ale czytałam też w jakimś innym artykule ze przyjmują dzieci od 6 mies

wiecie co a ja nie wiem czy u nas to zabki
ma duzo mniejszy apetyt
wszystko do buzi wkłada
slina normalnie płynie
i ciagle krzyczy
i jak jej dotykam dziasełek to tez sie smieje i otwiera szeroko buzke jakby chciała zebym tak dotykała ale moim zdaniem to nie sa rozpulchnione choc moze sie nie znam a i tez nic nie wyczuwam pod palcem a noce nadal przesypia

rzeczywiscie czas levi, ja pamietam jak dzis jak robilam test...ahhh

heheh..Matiemu tez girki smierdza:)))))w zyciu bym nie pomyslala, zawsze sie dzieci w stopki caluje a tu takie smrodek....ehehe

Dziewczyny z innej beczki, nie wiecie jaki jest dopuszczalny poziom kreatyniny i wapnia w moczu...mam wyniki a nie mam norm z boku a do lekarza idziemy w poniedzialek i panikuje....

U mojej Noemi tez pytki sie poca...Ale nie smierdza:-) tylko tak ladnie pachna po "dziecinnemu"-codziennie jak tylko ma gole syrki to zaraz je caluje:-):-):-) i raczki ma czasami tez mokre...;-)Aniu niestety ja nie pomoge bo sie niestety nie znam:-(

dopiero dziś przeczytałam ale chociaż zopóżnieniem napisze co wiem na ten temat
ja byłam kiedyś sama na takim castingu przyszło mnóstwo ludzi a zakwalifikowało sie 20 odsób w tym ja i byłam wniebowzieta juz wyobrażałam sobie kariere hehheee
ale oczywiście musieliśmy uiścić podobną opłatę nasze zdjecia były przez rok w internecie i co .......
i nic z tego co wiem to zadną z tych osób nikt sie nie zainteresował
a ostatnoio vzytałąm artykół w "twoim dziecku" o takich castingach i pisali tam ze tylko te bezpłatne są prawdziwe i coś warte bo w razie angażu firma taka pobiera procent a wszystkie te które biorą kase wcześniej to pic na wode i tylko zdzierstwo
oczywiście zycze Ci jak najlepiej ale sa,ma bym już nie zaryzykowała
ja eż bym chciała zeby Oliwka wystapiła w jakiejs reklamie ale czytałam też w jakimś innym artykule ze przyjmują dzieci od 6 mies

Całe szczeście Beatko- jak pisałam - w pore otrzeźwieliśmy- mąż podarł umowę-odebrał pieniądze i -z wielkim zadowoleniem wróciliśmy do domu:tak:

Aniu76 - niestety i ja ---nie mam bladego pojęcia......ale wierzę, ze wszystko jest OK:happy:

reklama
dziękujemy-
Mi-nam tak bardzo na tym nie zależy..ogłosili się-poszlismy dla zabawy na casting...a dalej juz wiecie;);-)

Do góry