reklama
Pewnie, ze miło
- jaka przygoda..
a tak innej beczki.... - Dziewczeta niedawno skonczyłam brac antybiotyk..novamex..czy jakoś tak..na anginę..i tydz był spokój....Od dwóch dni znowu.., az mówić nie mogę!:sick:...ssię tylko jakieś tab homeopatyczne...nieiwle pomaga........
..może ktoś coś poradzi?

a tak innej beczki.... - Dziewczeta niedawno skonczyłam brac antybiotyk..novamex..czy jakoś tak..na anginę..i tydz był spokój....Od dwóch dni znowu.., az mówić nie mogę!:sick:...ssię tylko jakieś tab homeopatyczne...nieiwle pomaga........

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Najlepszy na ból gardła i goraczkę i rózne tego typu niedomagania jest sok z czarnego bzu, miod, a przede wszystkim trzeba odstawić nabiał bo strasznie podrażnia gardziołko. A no i czosnek jak lubisz to takie moje domowe sposoby, moze jeszcze syrop z cebuli.
U mnie też najlepiej pomagał czosnek i cebula...z tym że teraz cebuli staram się unikać bo Karolka za bardzo bączki po tym męczą. Za to przyprawiam pewne potrawy w umiarkowanych ilościach czosnkiem zamiast cebuli więc mam nadzieję że Karolek go polubi, zwłaszcza że czytałam ostatnio że od 7ego miesiąca można dziecku podawać pieczony w folii czosnek, będzie więc można pomyśleć o przyprawianiu z czasem zupki - no bo czosnek to podobno najlepszy naturalny antybiotyk
Nie wiem jak jest z miodem- ale chyba powinnyśmy być ostrożne przy karmieniu - bynajmniej jak byłam do 3ego miesiąca na diecie eliminacyjnej to miodu nie mogłam bo alergenny, na razie zresztą nadal się do tego stosuję. Ale jak ktoś nie ma podejrzenia alergii to pewnie może
Nie wiem jak jest z miodem- ale chyba powinnyśmy być ostrożne przy karmieniu - bynajmniej jak byłam do 3ego miesiąca na diecie eliminacyjnej to miodu nie mogłam bo alergenny, na razie zresztą nadal się do tego stosuję. Ale jak ktoś nie ma podejrzenia alergii to pewnie może
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja mam cala serie kosmetykow od Hippa...Kocham ten zapach...Ze sama uzywam...a w szczegolnosci przekonalo mnie to ze Öko-test na opakowaniu ma bardzo dobry...Tylko nie wiem jak w polsce z tymi ksmetykami od Hipp...Bo jak kiedys kupilam w polsce chusteczki Pampers Sensitiv to wogole nie przypominaly mi tych ktore ja uzywam...Nawet opakowaniem...Zapach byl inny achusteczka to cienka ze wszystko bylo przez nia widac...Jak znajde chwile czasu to napisze Wam cos na temat Castingow...Bo moja szwagierka u mezem prowadza tu cos takiego w Berlinie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A my stosujemy Altermed baby face cream, jest super buzka piękna;-)
reklama
my na razie niczego nie stosowaliśmy bo w lato próbowaliśmy i Karolek nie reagował najlepiej na kremy i lekarz nam powiedział żeby dać sobie spokój...i bez niczego miał i ma piękną cerę
- tylko 2 razy dziennie przemywam mu przegotowaną wodą i to wszystko. teraz chyba zaczniemy używać kremu - na razie myślę Bambino- póki mrozów nie ma
Podziel się: