reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczyny....Na szczescie humor Noemi jako taki dopisuje wiec nie jest az tak zle...Slyszalam wlasnie Fusik ze strasznie niebezpieczna jest opryszczka-grozi slepota...
:-(
Sumka duzo zdrowka dla Kubiszonka...
Wogole dla wszystkich zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!

Sumka duzo zdrowka dla Kubiszonka...
Wogole dla wszystkich zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!
Ja miałam opryszczkę zaraz po porodzie ale mi lekarka powiedziała że nie powinno byc źle bo jak karmię piersią to przekazuję małemu przeciwciała i nie powinien się zarazić...ale całowania miałam unikać, ale nie wiem jak to jest jak się tych przeciwciał nie przekazuje ale myślę że z tą ślepotą to chyba przesada???
Co do katarku - polecam na odciąganie (po rozrzedzeniu sterimarem, disnemarem czy czymś w tym stylu) fridę!!! u nas gruszka w ogóle nic nie wyciągała a frida świetnie - pomimo że mały jej nienawidził
ale włąsnie żeby z kataru nie zrobiło się coś gorszego- zwłaszcza żeby nie spływało do ucha, trzeba odciągać!!!
Życzymy zdrowia wszystkim chorutkim!!!
Co do katarku - polecam na odciąganie (po rozrzedzeniu sterimarem, disnemarem czy czymś w tym stylu) fridę!!! u nas gruszka w ogóle nic nie wyciągała a frida świetnie - pomimo że mały jej nienawidził
Życzymy zdrowia wszystkim chorutkim!!!
Basia, programem graficznym. Korzystam z Photoshopa. Nie wiem, czy zdjęcie w wordzie da się zapisać jako jpg...
Ale można inaczej - z tego co zrobiłaś w wordzie zrobić print screen i wkleić do painta (na pewno masz), przyciąć i zapisać jako jpg.
Ale można inaczej - z tego co zrobiłaś w wordzie zrobić print screen i wkleić do painta (na pewno masz), przyciąć i zapisać jako jpg.
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
No to u nas jednak d...... i skończyło się na antybiotyku. Kuba ma zapalenie ucha środkowego właśnie od tego p...... katarku.
A i chwaliłam się ostatnio że bardzo lubi fridę. Więc już nie lubi
Nie sposób z niej korzystać bo walczy ze mną jak bokser.
Ale mam doła
A i chwaliłam się ostatnio że bardzo lubi fridę. Więc już nie lubi

Ale mam doła

Podziel się: