reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Ell dzięki. Muszę przyznać że odkąd mój Bartek zaczął cierpieć na drgawki goraczkowe to jestem mistrzem w obiżaniu temperatury. Polecam się jakbyscie kiedyś miały problem (tfu, tfu, tfu)

reklama
Dzieki dziewczyny....Na szczescie humor Noemi jako taki dopisuje wiec nie jest az tak zle...Slyszalam wlasnie Fusik ze strasznie niebezpieczna jest opryszczka-grozi slepota...:szok: :-(

Sumka duzo zdrowka dla Kubiszonka...
Wogole dla wszystkich zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!

Ja miałam opryszczkę zaraz po porodzie ale mi lekarka powiedziała że nie powinno byc źle bo jak karmię piersią to przekazuję małemu przeciwciała i nie powinien się zarazić...ale całowania miałam unikać, ale nie wiem jak to jest jak się tych przeciwciał nie przekazuje ale myślę że z tą ślepotą to chyba przesada???

Co do katarku - polecam na odciąganie (po rozrzedzeniu sterimarem, disnemarem czy czymś w tym stylu) fridę!!! u nas gruszka w ogóle nic nie wyciągała a frida świetnie - pomimo że mały jej nienawidził :( ale włąsnie żeby z kataru nie zrobiło się coś gorszego- zwłaszcza żeby nie spływało do ucha, trzeba odciągać!!!

Życzymy zdrowia wszystkim chorutkim!!!

Kasia jak robiłaś dymki w zdjęciach? Ja robiłam w wordzie ale nie potrafię potem zapisac tego spowrotem jako zdjęcia a nie dokumentu worda, znasz jakiś inny sposób?

Basia, programem graficznym. Korzystam z Photoshopa. Nie wiem, czy zdjęcie w wordzie da się zapisać jako jpg...

Ale można inaczej - z tego co zrobiłaś w wordzie zrobić print screen i wkleić do painta (na pewno masz), przyciąć i zapisać jako jpg.

reklama
No to u nas jednak d...... i skończyło się na antybiotyku. Kuba ma zapalenie ucha środkowego właśnie od tego p...... katarku.
A i chwaliłam się ostatnio że bardzo lubi fridę. Więc już nie lubi :baffled: Nie sposób z niej korzystać bo walczy ze mną jak bokser.
Ale mam doła:no:

Do góry