reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
betunka nonono.. bardzo sympatycznie puchniesz :-D
nadalka
"tylko" w Gołębiewskim hihihi.. od czasu kiedy byłam tam pierwszy raz (jakieś 4 lata temu) już żaden inny basen mi się nie podoba.. ale dla tubylców powinni zrobić jakieś zniżki - zwłaszcza poza sezonem, przynajmniej tak jest np. w podtoruńskim (dużo mniejszym od Gołębiewskiego) hotelu Olender, gdzie miejscowi płacą połowę stawki za wstęp do strefy basenowej :-D

reklama
no niestety u nas tak nie ma a Gołąb kasę nabija.. znowu się rozbudowuje to wiesz.. jak byłaś 4lata temu to może jeszcze stare baseny były teraz już przebudowane, choć podobnie jak przedtem.. byłam w lutym w tamtym roku .. a tak to nie chodzę tam bo to na końcu miasta.. jak miałam 10lat to chodziłam tam z koleżanką jeździć windą hehe :)

w Mrągowie też nie wiem ale nie ma chyba żadnej pływalni.. a Giżycku też nie ... widziałam w Ełku jest ale weź jedź 70km na basen :/

ostatnio byłam w czerwcu 2010 ale jeszcze wtedy przed rozbudową.. może w Wielkanoc albo weekend majowy się wybierzemy jak mówisz, że jest inaczej - trzeba sprawdzić czy lepiej ;-)

betunka, tylko pozazdrościć !! :))

nadalka, ja w Gołębiewskim byłam jak miałam....z....ok 10 lat ;p czyli jakieś ponad 12lat temu :D fajnie było :p ale faktycznie to zdzierstwo za taką kase basen oferować tubylcom !!

Betunka, świetny brzuś :D taki ciążowy typowo :) super :)

Nadalka, ja w Gołębiewskim byłam we wrześniu 2010 i basen extra :D najbardziej wspominam zjezdzalnie "cebula", bo zakonczenie zjazdu bylo dla mnie nieprzewidywalne :p Ale fakt, 30 zl za 1,5 h to straszne zdzierstwo...

martulka84 ja to myślałam, że w Toruniu najbardziej "wypasiony" basen to ten na Hallera :p jestem rodowitą torunianką, jednak mieszkam od jakiegoś czasu w Bydgoszczy.

No na basen czas by się wybrać, bo kurde plecy mnie pobolewają codziennie... Pani doktor przeciwwskazan nie widzi, tylko kazala zwrocic uwage na to, że środek ciężkości się zmienia i warto na siebie uważać i nie chodzić samemu. Dziś mnie rwie kość ogonowa - masakra jakas:/ kucałam, bo obcinałam suche liście w kwiatku i myślałam, że się nie podniosę...

reklama
AsiaK-K do września faktycznie ten na Hallera, ale teraz wolę jechać do Nieszawki i nie marznąć :-D i tak muszę się "przebić" przez most, a jak już siedzę w aucie to te 8 km więcej warto przejechać :szok:
A skoro to wątek brzuszkowy to w nawiązaniu do tematu napiszę, że w jacuzzi (pozwalam sobie na kąpiel max. 8 min - przez ten czas nie zdąży wzrosnąć temperatura ciała, aby zagrozić Maleństwu) mój brzusiolek tak faaajnie faluje - relaksuje, a bąbelki niesamowicie uśmierzają ból w okolicach miednicy, który czasami mnie dopada.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry