reklama
marzena9
Fanka BB :)
Gdzieś mi się o uszy obiło, że nie bardzo zaleca się kobietom w ciąży te antyperspiranty blokujące a takie do jedzenia to już w ogóle.
No więcej nas teraz wagowo to pewnie też szybciej się męczymy i to też ma wpływ na pocenie. Że o hormonach nie wspomnę. W ogóle czasem się zastanawiam jak ludzie otyli funkcjonują. Ja jestem już tak zmęczona swoją wagą i ociężałością a inni mają to na codzień i na całym ciele... Oj nie dla mnie to, nie dla mnie.
No więcej nas teraz wagowo to pewnie też szybciej się męczymy i to też ma wpływ na pocenie. Że o hormonach nie wspomnę. W ogóle czasem się zastanawiam jak ludzie otyli funkcjonują. Ja jestem już tak zmęczona swoją wagą i ociężałością a inni mają to na codzień i na całym ciele... Oj nie dla mnie to, nie dla mnie.
lepidoptera
ufff, jakoś mi lżej na sercu, że nie tylko ze mnie taki "potnik" sie zrobił
, a już zaczynałam sie martwić, że coś złego się dzieje - jakieś ukryte choróbsko, albo coś...

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja wam powiem że ostatnio jadłam tyle lodów ze az mnie dzisiaj gardło rozbolało
jeszcze wczoraj wcinałam na dworze loda pod wieczór.. i mam za swoje...

jeszcze wczoraj wcinałam na dworze loda pod wieczór.. i mam za swoje...

wisienka87
Ja z potem mam podobnie jak Wy... W nocy cala klatka piersiowa mokra... No i majtasy tez czesto po bokach mi sie poca...
A ja mam takie pytanie troszke z innej beczki... Niektore z Was pisaly, ze maja te skurcze przepowiadajace BH. Wiem ze to jest roznie i kazda kobieta odczuwa je innaczej ale ciekawa jestm jak Wy je odczuwacie. Bo ja dzis nad ranem obudzilam sie z takim jakby skurczem zaczynajacym sie u gory (tak w nadbrzuszu) promieniujacym w dol i konczeacym sie na plecach z dolu. I tak sie kilka razy powtorzylo, wypilam goraca herbate i dalej usnelam. Poczatkowo to wogole wydawalo mi sie ze to jakies dolegliwosci zoladkowe i ze chce mi sie kupe
ale to wcale nie bylo to... Czy to mogly byc te skurcze BH?
A ja mam takie pytanie troszke z innej beczki... Niektore z Was pisaly, ze maja te skurcze przepowiadajace BH. Wiem ze to jest roznie i kazda kobieta odczuwa je innaczej ale ciekawa jestm jak Wy je odczuwacie. Bo ja dzis nad ranem obudzilam sie z takim jakby skurczem zaczynajacym sie u gory (tak w nadbrzuszu) promieniujacym w dol i konczeacym sie na plecach z dolu. I tak sie kilka razy powtorzylo, wypilam goraca herbate i dalej usnelam. Poczatkowo to wogole wydawalo mi sie ze to jakies dolegliwosci zoladkowe i ze chce mi sie kupe

jolek - nie wierzę że facet na widok gołej baby w łóżku nie wie o co chodzi![]()
No zobacz mój nie wiedział:-(
Wisienka to są te skurcze. Zaopatrz się w no-spę
wisienka87
dzieki Jolek uspokoilas mnie troche
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
yhhh6.30 a ja spac nie moge.,.. gardło mnie boli:-(
i mam węzły powiększone...
trzeba żyć... buuuu
i mam węzły powiększone...