reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
adeczka mój też cząęsto napięty,,.. czasem pod samym moztkiem czuję jakby mi "drętwiał" i mnie boli.. ale to raczej norma.. po prostu dziecko tak napiera
Hope
podwójna mama :-)
:-) Pośladki to mnie jeszcze nie bolały
Ale twardnienie brzucha mam i to bardzo nieprzyjemne, zaraz dochodzi też okropny ból krzyża, więc niewiele mogę zrobić. Jedyna pozycja w której da się wytrzymać to pozioma ;-)
Córka powiedziała mi dzisiaj, że jest rozczarowana rozmiarem mojego brzucha, jest zdecydowanie za mały

Córka powiedziała mi dzisiaj, że jest rozczarowana rozmiarem mojego brzucha, jest zdecydowanie za mały

Hope koniecznie musisz się pochwalić brzuszkiem i my ocenimy 
A ja ostatnio z dolegliwości mam wieczornego nerwa ... nie wiem skąd to się bierze,ale chłopaki to mnie w domu łukiem wieczorem mijają bo cały czas się czepiam i wydzieram. Już i mnie to drażni

A ja ostatnio z dolegliwości mam wieczornego nerwa ... nie wiem skąd to się bierze,ale chłopaki to mnie w domu łukiem wieczorem mijają bo cały czas się czepiam i wydzieram. Już i mnie to drażni

reklama
marzena9
Fanka BB :)
Oj ja też mam czasem nerwy. Najgorzej jak mnie własne dziecko wyprowadza z równowagi. Jak chora była ostatnio to siedziałyśmy całymi dniami w domu i szału już potem dostawałam jak tylko słyszałam "mamooo a daj mi", "mamooo a zrób", "mamooo a co to jest" itd. A potem było mi przykro oczywiście jak ją zbyłam no ale dzieci potrafią być męczące. Zwłaszcza jak trzeba im po kilka razy powtórzyć że coś mają zrobić...
Koleżanki,z dolegliwości od kilku dni mam nową. Dziecko mi chyba w brzuchu urosło bo brzuch się nie obniżył a ja jak tylko się pionizuję to siku mi się chce
Nawet jak wyjdę z toalety a za parę minut Matuś się poruszy to znowu czuję, że muszę chociaż za kilka sekund przestaje mnie uciskać i już jest ok. Ale czasem jak chodzę to w godzinę potrafię iść 5 razy!!! Dobrze, że w nocy mi nie uciska pęcherza bo bym oszalała!
Koleżanki,z dolegliwości od kilku dni mam nową. Dziecko mi chyba w brzuchu urosło bo brzuch się nie obniżył a ja jak tylko się pionizuję to siku mi się chce