reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

reklama
Jak będę chciała to pójdę do lutra we własnym :p Zresztą u mnie jest bez kompleksów bo wszystkie grube.

:-D plażowicze gotowi Greenpeace na ratunek wezwać :-D Kurcze, wszystkie spać poszły, dziwni ci ludzie :-p

To ja też się z chęcią wybiorę z wami na tę bezludną wyspę ;-) Zgaga ostatnio też mi dokucza, ale z zaparciami nie mam problemu ( a w pierwszej ciąży miałam ogromne). Wiecie to może zależy od zmiany żelaza. Ja łykałam w pierwszej ciąży jakieś na receptę, a teraz jest takie łatwo przyswajalne bez recepty-nazywa się Femiferal i jakoś łykam go codziennie i wieczorem wypijam jedną zieloną herbatę i jest OK,więc jak coś to polecam.

Niestety zgaga i zaparcia mnie też nie omijają, popiłam to świństwo na zaparcia co mi dali i faktycznie pomogło, ale czuję że znowu się zaczyna, co do zgagi to nawet leżenie na lewym boku nie pomaga tylko muszę rennie zażyć, po którym mi niedobrze.

reklama
Leżenie na lewym boku to jedno, drugie, poduszka musi być wysoko. Ja zgagi jako takiej nie mam ale jak tylko położę się płasko, wszystko mi się cofa, dopiero na podwójnej poduszce zawartość żołądka jest w żołądku (szczególnie dotyczy to napojów).

Do góry