Szybkiego powrotu do zdrowia dla wszystkich chorusnych maluszkow!!
Fiolka moj maly nie zasypia sam zawsze.Ale zazwyczaj kiedy sie porzadnie naje.Pokreci sie minute i oczy mu sie zamykaja, a czasami jak juz sie naje to zasypia mi na rekach i jak go klade to spi, w nocy tak jest zawsze ale w dzien to klade sie kolo niego, glaszcze go po nosku, miedzy oszkami, kiedys gdzies przeczytalam o tym i mojemu pomaga, albo daje malemu cycek i lezymy az zasnie, albo muzyka, jak juz naprawde sie wierci to biore go na rece i puszczam muzyke,czasami taka ostra,albo do wozka i wkaczam pochlaniacz, dzieci lubia monotonne dzwieki, suszarke tez lubi.
Odnosnie kupek, moj kiedy ma problemy pomagam mu termometrem, ale czesto robi sam.Od kirdy zaczelam wiecej pic malemu skonczyly sie problemy z kupkami.
Kira u mnie tez maly tak mial, to powietrze, twoj maly moze lyka powietrze???moze ty myslisz ze on sie nie najada, a moze jak sie nalyka tego powietrza to potem go gazy mecza??Ja mialam ten problem.
A my po dwudniowej akcji kolka.Rany jak juz mojego dopadnie to trzyma dlugo!!!

noc dzien, noc dzien z kilkugodzinnymi przerwami, glowy ze zmeczenia nie umialam trzymac

No ale juz po....
Zastanawialam sie ostatnio gdzie sa nasze inne kolezanki
Sylwia,Naur,Lidka,Viviana i wszystkie inne dziewczyny