• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
NA BANK ale sie usmialam wyobrazcie to tylko sobie wszyscy ur LIPIEC 2006 to by byl fenomen ale by mieli imprezowania co roku lipec wyłaczony z kalendarza nikt by nie miał czasu chodzic na treningi hi hi musze wyluzowac bo widze ze wkreciłam sie w temat pozdrowionka

Co do druzyny pilkarskiej to wiecie ze nasze dzieci urodza sie w czasie trwania mistrzostw swiata w pilce noznej!!??
Moze to faktycznie jakis znak!?

no wlasnie, i jak mi przyjdzie rodzić w dzien finału to chyba każe sobie telewizor na porodówke wstawic ;)
(od lat jestem fanką MS w piłce nożnej)

OLE! OLE!OLE!OLE! Nie damy się! NIe damy sie! :))

Powinni nam wtedy jakies nalezne placic, ze prawdopodobnie urodzilysmy przyszlych mistrzow swiata!!! No co? Jak ktos urodzi w samolocie to ma darmowe przeloty, nie?? Dlaczego by nie wyprosic czegos od zwiazku pilki noznej!!! Przeciez to tez wydarzenie!!! A poza tym ja juz sie boje co to sie tu bedzie dzialo!!! Te mistrzostwa sa w niemczech!!! HILFE!!!

Jeszcze nic nie jest stracone!!! Mozesz przyjechac do mnie!!! Zrobimy razem porod wodny i bedziemy ogladac pojedynek!!! Co ty na to!!! Nie wiem kiedy wypada ten mecz pol-niem., ale z wrazenia mozemy wczesniej urodzic!!! Ja nie jestem zbyt duzym fanem pilki noznej ale to wydarzenie musze zobaczyc!!!

To nie jest głupi pomysł Kreciku :)
Ja jak ogladam taki mecz to jestem tak "podjarana", że pewnie w trakcie porodu bym nawet nie zauważyła, że mnie coś boli :)) Z tego to można by niezłą komedię nakręcić - dwie ciężarówki w wannie oglądają finał MS ;) Chyba nawet Spielberg tego nie przewidział :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry