• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Cudne zdjęcia ,jak dokładnie wszystko widać!To chyba to 4 d? Muszę koniecznie sie wybrać na takie ale dopiero po 30 tygodniu.Syneczek śliczny!

reklama
Dziekujemy za komplementy ;D sam doktor sie dziwil ,ze synus tak sie ladnie ustawil.Olu to wlasnie to 4D :) Filmik nagral nam z calego badania mimo tego ,ze pani w kasie mowila ,ze tylko chwile trwa nagranie.(kurcze za 80zl to bym sie na tylko chwilke nie zgodzila) ;)

o jaki piękny Aneczko:))) Sliczna ma buziuchne. Ze tez moj Kubuś sie wtedy tak do tego łożyska przytulił, że nie moglismy zrobic tego 4d. Pewnie masz to juz wydrukowane i calujesz co chwile :) bo normalnie do calowania te fotki:)))
A chyba nawet mialysmy na takim samym aparacie robione usg, bo opisy i symbole u góry sa mi znajome :))) Mi lekarz powiedzial ze nastepne w 32 tyg mam zrobic i wtedy na pewno wyjdzie 4d bo dzidzius bedzie juz wystarczajaco duzy, i kazda pozycja bedzie dobra:)
Ide jeszcze raz popatrzeć na Witusia :)

dzieki Elpis ;D Faktycznie ciagle ogladam tego mojego Wicia a Bartek po tym USG zaczal chyba naprawde wiezyc ,ze bedzie mial dziecko bo wczesniej chyba do niego nie docieralo :laugh:

Elpis_ po pierwsze gratuluje syneczka!!! Bardzo ladne fotki i na pewno swietne uczucie wiedziec w koncu po takim czasie co sie tam w brzusiu kryje!!??
Aneczko, tobie to poprostu tak wyraznych fotek to pozazdroscic!!
Ja bylam dzis na USG i jestem wsciekla!!!
Ciesze sie ogromnie ze dzidzia zdrowa, ale niestety nie mam zadnedo zdjecia!!!
Allanek tak sie znow obrocilze nic ciekawego nie bylo by widac!!! Doktorek pomierzyl wszystko co mial i maluszek wazy 390g! Wody tez ok i wszystko co dookola rowniez! Dzidzia rosnie prawidlowo!
A co do 3D to chyba nie zrobimy bo jak uslyszalam cene to mnie az zmrozilo!! 140 Euro!!!!!!!!!!!!! Uwazam ze to przegiecie!!! Mam lozeczko w tej cenie!!! Mysle ze nastepnym razem zrobimy tylko filmik z normalnego USG ale na to musze poczekac do 28 tygodnia!!! A ja juz bym chciala miec do kogo sie usmiechac!!! U mojej ginki mam termin na 24.03 i licze ze moze wtedy w koncu jakies fotki uda sie zrobic!!!

Hihi, dokładnie - gdyby nie babcie - sponsorki, my pewnie też bysmy się nie zdecydowali. Ale jak pisalam wczesniej od miesiaca prowadzilam kampanie, jak to fajnie bedzie - a teraz każda ma soja płytke z filmem i ogladaja kiedy zechca :))

Ale nie za 140 EURO!!!! W zlotowkach to tez bym sie zdecydowala!!! A tak to wychodzi to okolo 550 zlotych!!!
Za taka cene tez byscie chyba sie zastanawiali!!!

Ano przeginają... Wykorzystuja na każdym kroku milosc macierzynska i licza ze mamuski sie skusza mimo wszystko. Tak samo jest z ciuszkami, zabawkami... Zeby ubranka dla dzieci byly nieraz drozsze od naszych ciiuchow? Albo odziez ciazowa? Drozsze niz ciuszki w sklepach dla puszystej pani tylko dlatego ze nosi miano "ciążowa" a przeciez w czyms musimy chodzic.. to tylko bezuczuciowy biznes...

reklama
Masz racje!!! Ale ja wychodze z zalozenia ze tez niedrogo mozna sie ladnie ubrac!! Niestety wiaze sie to z cierpliwoscia i szukaniem!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry