• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Pisanie pamiętnika jest super sprawą. Ja piszę od ... już nawet nie pamiętam. Mam dobrych kilka tomów ;D .
Czasami jak mam chandrę to zaglądam do tych najstarszych i mam wtedy niezły ubaw.
A zaraz wychodzę na USG i nie wiedzieć czemu się denerwuję, ale jednocześnie cieszę się, że znowu zobaczę moją rybkę i dowiem się czy to właściwie rybka czy rybek ;) .

reklama
Megi,to czekamy na info! Aneczka,ja mam takie fajne kalendarium ciąży,też sobie w skrócie opisuje każdy dzień ciąży.Fajnie się to czyta :)

Dzień dobry  :)

Wczoraj nie pisałam, bo po USG pędziliśmy z mężem do teściów pokazać zdjęcia i film, na którym nasz synek znudzony podglądaniem ziewa  ;D . Serducho ma zdrowe jak dzwon, nerki i inne narządki też, wszystko symetryczne i w ogóle ok. A mnie kamień z serca spadł i tak bardzo jestem szczęśliwa. Będziemy mieć tylko kłopot z imieniem. Dziewczynka byłaby Hania a co do chłopca nie mamy pomysłu. Będziemy myśleć. 

Meggi super nowina! Witam nastepnego kolege dla Allanka!!! Zdjecia USG sa swietne i lepszego dowodu na to ze to synus tez chyba nie potrzeba!!! A co do imienia to jakos samo wam przyjdzie, uslyszycie cos i tak zadzwoni wam w mozgu ze bedziecie wiedziec jak to malenstwo nazwac! Macie jeszcze troszk czasu!!! :laugh:

Megii,wcześniej nie przeczytałam tego wątku i na galerii przepowiadałam chlopca ;) i sie sprawdziło :laugh: !!!! GRATULACJE OGROMNE! A zdjecia z usg suuuupre!To z jajeczkami podobne jest do zdjęcia mojego synka klejnocików :) Ale rozbroiło mnie to ze stopkami,słodziaste!

Dzięki dziewczyny.

Oglądałam naszą listę i naliczyłam już 10 chłopa to już prawie jedna drużyna piłakrska :laugh: a dziewczyny będą dopindowac ;)

reklama
A z tym zdjęcie stópek to nie wiem czy pamiętacie, że z pierwszego Usg mam zdięcie rączki o takie .
Szkoda że nie mogę Wam pokazac filmiku jak synuś ziewa, to też było słodkie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry