• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

:) ano ubawilismy sie troszke, bo mały nie dał sie wymierzyć, kopał cały czas w te miejsca gdzie lekarz przyciskał głowica usg, a w momencie gdy chcial nam pokazac buzię, Kubus zakrywal oczy rączkami (moze sie bawil w 1,2,3 baba jaga patrzy??)

reklama
Takze teraz nie rozstaje sie z flaszką wody.. no i musze dokladnie obserwowac ruchy i w razie co leciec na ktg... mam nadzieje, ze moja metoda z ulubioną piosenka bedzie dalej działac i obudzi małego leniuszka jak za długo bedzie spokojny...

Elpis - "Wielka stopa" jest super. U mojej malej najlepiej bylo widac ostatnio serduszko, akurat tak sie ulozyla. Doktor az zawolal dwie asystentki i im tlumaczyl wszytskie przeplywy :laugh:

:) Mój jakos tak lezał wczoraj, że serduszko było akurat pod moim pepkiem i co sie nameczyl doktorek, zeby dobrze zobaczyc... :)

Co za przystojniacha siedzi w twoim brzuszku.
Zdjęcie ze stopką faktycznie fajne, szczególnie mi się podoba bo mam podobne tyle że mój był mniej skromny ;) i pokazał obydwie stopki :) .

Ale fajniutki ten wasz Kubulek Madziu!!! Jak fajnie pozowal, a ten profil to poprostu cudenko!!!
Ja juz dawno nie dostalam zadnej fotki, leeeeee!!!

reklama
A to jest super pomysl - pewnie siedzialybysmy caly dzien i ogladaly takie domowe kino...choc z drugiej strony pewnie bysmy sie zamartwialy, gdyby czegos nie bylo widac :-[

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry