• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i odrazu przytachałam z pywnicy wentylator :-D
Bobo miłego oglądania
Bietka nie przejmuj się kochana i odpoczywaj jak tylko możesz
Madlen do wizyty już blisko ;-)

A gdzie sie reszta podziała ?
Scoti, Aga, 6mama, Gosiulek, Dzonka się dawno nie odzywała, Wiolka, JUsti, Suonko, Aneczka to juz chyba o nas zapomniała, mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam :-)

jest tu kto jeszcze

Ostatnia edycja:
Jestem nog nie pomoczylam bo glony na 5 metrow syf w tym morzu masakra. W drodze powrotnej kupilismy wentylator i teraz lezymy i ogladamy pitbulla i jest przyjemnie. Brzuch coraz mocniej mnie boli. Mam pytanie czy jesli w nocy sie cos rozkreci chcecie dostac smsa czy mam dac znac dopiero rano?

Anaber pewno że pisz o każdej porze :tak: Marta A sie cieszył dla niego płeć nie byla istotna chyba bardziej dlamnie:zawstydzona/y: on mówil żeby bylo zdrowe pozatym córusie są tatusia co mu imponuje Nastka jest bardzo za nim i druga córa pewno też będzie;-) Bobo-ja mam prenatal z DHA z alg i na nim pisze że wspomaga rozwoj układu nerwowego i narządu wzroku u dziecka a jesienią normalnie będę zażywała tran tak jak przed wiosnom bo lekarz pozwolił i powiedział że nawet wsakazane tylko przy takim słońcu sie tranu nie zażywa Bietka ty kochana śpij jeszcze troszke i napewno zażegnasz kryzys

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry