• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta podobno tak u nas np tak jest mój brat zawsze był mamusiny ja też ale mama zawsze go bardziej bronila jak mu sie coś robić nie chcialo to nie musiał a za mną byl tata razem z nim sadzilam drzewa na działce:-Dzajrze do was jak wykąpie Nastke i siebie jeśli tu bedziecie jeszcze:tak:

reklama
Marta-ja w końcu jestem wykąpana Nastka też i leżymy w lózku ona w swoim ja w swoim:-)zajadam sie chipesami solonymi mam otawrte okno balkonowe a teraz u nas sie zrobilo fajnie chłodniej więc zażywam troszke świeżego powietrza:tak:

Hej Wam
no dziś było hardcorowo, tzn synek grzeczny i wszystko z nim w porządku, ale mnie hormony tak wariuja ze szok! Kłóce się z m, on uważa ze mnie rozumie, a ja wrzeszcze na niego, ze nie !
Och niech już Wróci mi normalny poziom tych hhormonów, w ciąży nie miałam takich humorze jak teraz! Płacze, śmieje się krzycze, chyba zaczynam współczuć mojemu m.

U nas gorąc jak cholera, w dzień ok 40, 42stopnie :-(
Może to tez mnie drażni...

Podczytuje Was, wiem co u każdej, ale kurde cieżko mi siedzieć przy biurku i odpisywać, teraz leże i tez mega nie wygodnie, bo laptop prawie na cyckach.

Anaber o każdej porze dnia i nocy !

Slodkich snów

Buziaki

Ostatnia edycja:
Bietka nie martw się ułoży się wszystko jeszcze troszkę i hormony przejdą. A póki co odpoczywaj :*

chyba poszłyście spac więc ja także sie zegnam ;*

ps. JUTRO RANO JADE DO TEŚCIOWEJ WIĘC SIE NIE MARTWCIĘ BĘDE WIECZORKIEM MIŁEGO DNIA LASECZKI :-)

Ostatnia edycja:
dzien doberek :)
u nas znow byla burza wiec sobie nie pospalam :( co rano jak sie budze to boli mnie e lewym boku ze moge lezec tylko w jeden pozycji a jak kicham to tak jakby mi jajnika rozrywalo :( no ale poznej juz mija i caly dzien nic . dziwne nie?
anaberku pisz jak tylko cos sie bedzie dzialo :) ciocie bb czekaja w gotowosci hihi :)
milego dnia laleczki moje :)

Ja się tez witam już po śniadanku:)):-D:-D
Wczoraj pojechaliśmy do znajomych i wróciliśmy przed pierwszą:szok::szok:
ale fajnie się siedziało na balkonie po tej burzy,:tak: a rano m mnie obudził żebym go zawiozła do mojego taty coś tam ma robić:crazy:
Bietka hormony ci szaleją ale to się unormuje:);-)
Bobo jak tam Juleczka daje znać o sobie???;-)
Anaber oczywiście pisz o każdej porze dnia i nocy:)):-D:-D
Marta madlen ma rację powinnaś mieć pozasłaniane okna i pozamykane wtedy nie jest tak ciepło w mieszkaniu:tak:

reklama
aga no wlasnie ostatnio cos jest cicho:( ale lekarz mowil zeby sie martwic bo nawet 3 dni moze nie dawac znac wiec jestem spokojna. dzis sobie ja podslucham bo rodzice przywioza mi stetoskop :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry