• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej ja dzis miałam szalony dzien najpierw sie powłóczylismy u mojej mamy pózniej do znajomej wrócilismy to na szybkiego sprzatałam bo siostra mężą przyjechała posiedzieli u nas oczywiście pomarudzila że jest jej ciężko bo musi coś w domu robić jak jej mówilam że prałam i wieszałam firanki to mi powiedziała że chyba zwariowałam ona do końca ciąży nie umyje ani okna ani nie zawiesi firanki bo nie wolno:crazy: wiem że na poczatku ciaży nie można ale teraz?to mam do porodu okien nie myć ani kurzy z wyższej półki nie ścierać?bo ręcę trzeba do góry podnoisić:wściekła/y:musze iść plewić a tak mi sie nie chce wsuwam kanapeczki z chlebkiem pełnoziarnistym i pomidorkiem malinówką i żółtą ppryką:-p Bietka ciesze sie że już lepiej a będzie coraz lepiej :tak: Anaber to teraz z takimi ślicznymi stópkami mozesz isć rodzić:-) reszte wcięło:szok:

reklama
jestem
byłam z dziećmi na basenie
zrobiliśmy zakupy bo jutro nad wodę jedziemy na cały dzień
Anaber m na pewno ci wybaczy hormony ci już szaleją
Bietka ja tez rodziłam w skarpetkach i jedno i drugie dziecko bo było mi cholernie zimno a syna rodziłam w lecie a córę w środku zimy
Wiola mojego m siostra jak była w ciąży to nawet papieru toaletowego nie podniosła żeby się nie podźwigać

kochane kobietki doświadczone

ile będą mi się rozpuszczały te szwy .. jeden mnie szczególnie uwiera i już bym chciała aby się rozpuścił :) ???????????

minęło 10 dni od porodu

madlen no to piękne jazdy - hehehehe - te hormony ...

wiolka, aga no ja też myślę, że z dnia na dzień będzie lepiej :)

marta wsiąkła u teściowej

anaber myje 4 raz okna :-D

a reszta ???? :)

kochaniutkie idę się położyć

słodkich snów :-)

Ostatnia edycja:
Bietka a nie miałas się zgłosic do szpitala na ściągnięcie szwów po 7 dniach ja miaąłm ściagane, ogolnie szwy są rozpuszczalne ale po ok 30dniach :baffled:
szwy zostwia sie do rozpuszczenia tam gdzie nie ma dostepu do ich ściagnięcia czyli np tak jak było w moim przypadku na szyjce ale na kroczu miałam ściągane.

Chyba ,że co szpital to inny obyczaj moze musisz czekac. Może zadzwoń do gina i sie zapytaj bo na pewno po takim czasie jak jeszce Ci położna mówiła ze jest wszystko ok to można ściągnać. Ja osobiście wolałabym ściągnąć i bym tak zrobiła.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem kobiety wyplewiłam sobie Anaber ale wiesz ona jest z tych co mąż wszystko za nią robi od pierwszego dnia ciąży jak Wiki była malutka to nawet w nocy wstawał ją podawać do karmienia bo biedna chodzić nie mogła jakoś po porodzie większość kobiet chodzi i nic im nie jest ale ona jest z tych że leżeć i pachnieć skoro mąż taki wytrzymały i to znosi to niech ją rozpieszcza ja też robie to co jest do zrobienia samo mi sie w domu nie sprzata niestety:no: jestem wykończona zaraz muszer małą umyć i siebie i do łóżeczka:-)

Jestem jestem już w domku kurcze jak mnie teściówka wnerwia :no: kupiła mi te śpioszki dla małego ale mi ich nie dała powiedziała że przywiezie jak urodzę, za miesiąc mam imieniny a ona mi dziś dała dwie pary skarpetek w prezencie.... dajcie jakiegoś skróta ;-) pliska

reklama
Marta-teściowa masakra jakie te baby są durne niektóre skarpetki ci dala mogła sobie zostawić :wściekła/y: po ch...ju prezent parodia z tymi teściowymi:angry: skrót ci chyba potrzebny nie będzie bo dziś była malutka produkcja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry