• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
6mamo co tam u Ciebie, dzieci pewnie zadowolone bo wakacje. Co do teściowej to mnie wnerwia bo ma więcej pieniędzy od mojej mamy mało tego za mieszkanie w cale nie płaci i non stop narzeka już nie mogę tego słuchać, a moja mama nie dość że przez 5 lat mi studia opłacała nigdy nie słyszałam jak marudzi, mało tego bardzo dużo nam pomaga zawsze wałówę od niej dostanę, nie jestem jakąś materialistką czy coś po prostu chodzi o sam fakt. A przeważnie z lumpa też dostaję od teściowej.
Bobo no to super że podobało Ci się - czekam na fotki
WIolka to masz dziś cały dzień dla siebie ;-)

ja nie mam ostatnio ochoty na nic od wczoraj z m nie gadam bo nie mam ochoty wszystko mnie dobija :no:

Ostatnia edycja:
Martuś moja mama też dużo mi pomaga,nawet bardzo dużo!!!A dzieciaki bardzo zadowolone w końcu wolne od nauki.Przed chwilką wróciłam z m i dzieciakami od jego brata z wioski.Kurczę ma tam wielgachny basen rozporowy i ja z Szymkiem pływaliśmy.Było super i nawet śmiesznie,bo ja kąpałam się w gaciach i bluzce a Szymek w gatkach.Do domu wracałam w bluzce od babci m i spodenkach bez gaci,a Szymon prawie ubrany,hihi tylko bez gatek,tzn spodnie na gołe dupsko.W przyszłym tyg na pewno zabiorę ze sobą strój.A jutro idę za darmoszkę do kina na edpokę lodowcową 4 w 3D.Ale ten mój małżowin się stara,hihi i dobrze!!!

A jak u Was mija dzień laseczki???

Hej Dziewczynki!!! mogę tańczyć karniaka:) w czwartek przyjechała moja psiapsióła ze śląska z dziećmi, i w sumie cały weekend razem spędzałyśmy na spacerowaniu i plotkowaniu:) Wczoraj mieliśmy urodziny teścia i troszkę rodzinki się zjechało. U nas mordercze upały, mam już serdecznie dość. W nocy nie można spać, pomimo że balkon szeroko otwarty.
Z nowości:-) to u nas Kubek do tej pory pił z kubeczka za pomocą słomki, a wczoraj u cioci wziął szklankę do rączek i napił się z niej jakby nigdy nic:) Teraz wyciągnęłam mu kubek na kółkach:) który dostałam jeszcze z pracy i potrafi 2 pełne kubki soku na raz wypić.
Natomiast z siusianiem....hmmmmmm....wczoraj i dzisiaj jest już lepiej, ale w pt to myślałam że nerwicy dostanę. Ani razu nie powiedział że chce siku.
Bietka, pas poporodowy to fajna sprawa, ale można go nosić dopiero po zakończonym połogu, tak mi mój gin radził. I sporo ten pas daje:)))))
Anaber my dalej czekamy:)))) a smsa może pisać o każdej porze!
6-kowa- i bardzo dobrze, niech się chłop teraz stara!!!!!
Wiola, mąż niech sprząta:))) hehehheeh. Mężczyźni i mycie okien....tia
Marta, może drukowanymi literami powiedz teściowej, że przydałoby Ci się coś innego:-):-):-)
Miłego dzionka!!!!

Justi no to widzę że zabiegana jesteś a synuś no cóż nauczy się siusiać... co do teściowej to ona nawet nie pyta czy coś mi potrzeba a ja od niej nic nie oczekuje
6mamo taki basen to fajna sprawa jest a zwłaszcza na upalne dni ;-) ja też się kąpałam w takim jak córcia mojej siostry była mała.

Laseczki chciałam się zapytać czy nie wkur....ą Was wyskakujące z nienacka reklamy na cały monitor,wrrr,bo mnie to strasznie wścieka.Czytam sobie spokojnie co piszecie,a tu nagle takie coś wyskakuje.Ja mam wtedy ochotę ze skóry wyskoczyć!!!:wściekła/y::szok:

A tak poza tym dziś na kolację postanowiłam zrobić chłodnik z botwinki z marcheweczką i jajeczkiem na kefirze naturalnym.Może ugotuję trochę makaronu i kto będzie chciał,to sobie wrzuci do chłodnika.

Justi to dobrze ze mi powiedziałas , ze ten pas dopiero po 6 tyg od porodu, ja już chciałam się wcisnąć w niego :-D:-D:-D

Umeczona jestem tymi wizytami... No ale mamy tyle wesel, ze każdy chce przyjechać z zaproszeniem :baffled:

Zycze Wam słodkich snów :-)

Prosze trzymać kciuki gdyz jutro idziemy rano z synkiem do pediatry. Pierwsza wizyta po szpitalu ;)

Marta nie przejmuj sie ja też jestem wku.....na mojego imbecyla pojechałam z nim zawieść Nastke na te urodziny a tam oczywiście dla dzieci które są zdrowe multum zabawy bo basen:realmad: z piłkami i zjeżdżalnie i tory przeszkód tylko dla niej z tym gipsem to wściekła byłam że wogóle pojechaliśmy a ten imbecyl przez prawie całe dwie godziny łaził po galerii a ja sama ją dzwigałam z wózka na konika do stolika do rysowania taka byłam wku....na że mialam mu ochote w*******ić:wściekła/y:jeszcze ciotka mówilam że rodzice zostawiają jej dzieci i ona sie nimi zajmuje a oczywiście pare koleżanek zostalo wić tylko do tych dzieci zaglądała i jeszcze niby mi mówila żebym Nastki nie dzwigała tylko ona mi pomoże po ch...ju mi pomogla jak cały czas siedziała z koleżankami a jak widziała że podnosze małą to wtedy mówila no przecież mowilam ci wołaj mnie,mialam jej ochote powiedzieć a sp.....laj :angry: gorąco tam jak sku.....syn w końcu 20 minut przed końcem zabralam małą i wyszliśmy bo myślałam ze sie tam z gorąca przewróce a ten idiota nie wie dlaczego zła jestem:wściekła/y:następnym razem jej też zawioze dziecko i niech ona sie nią zajmuje skoro w takim miejscu urodziny robi i inaczej mialy wyglądać a wszyscy siedzieli oprócz mnie

reklama
Kochane kobitki, ja to już przestałam wkurzać się na mojego m że jest czasami tak strasznie mało domyślny. Chłop to jest takie stworzenie, że jak nie powie mu się dokładnie co ma zrobić, albo chociażby zasugeruje, to nawet żeby się potknął, to nie wpadnie.
Wiola, wierzę, że Nastce było przykro, że nie mogła korzystać z atrakcji, dobrze że ma taką mamusię, która o nią dba!
Dziewuszki, ja korzystam z przeglądarki Mozilla, i nie wyskakuje mi żadne reklamy. Trzeba ściągnąć wtyczkę Adblock Plus i Flashblock. A ściąga się ją w ustawieniach przeglądarki w bodajże pobierz dodatki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry