• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Justi ale takim tępym być przecież wie ile ona waży do cholery:wściekła/y:tłumok poczekam sobie na taką przyjemność jak ja z nim gdzieś pojade też go z nią zostawie i zajme sie sobą a on niech sobie cap radzi:angry: mi też nie wyskakuja żadne reklamy na szczęście u mnie duszno jak diabli przedtem po burzy bylo super powietrze a teraz taka duchota i znowu grzmi:confused2:a gdzie ite nasze babeczki?:sorry: Ciekawe jak tam Gosiulek i Dzoana? Anisiaj to będzie królową parkietu po tylu odbębnionych weselach:tak: Co sie z Aneczką dzieje?Wiecie co u Joweg?

reklama
Wiolka współczuje Ci wiem co to znaczy jak na kogoś liczysz a tego kogoś nie ma :no: ja też dziś chodzę wkurzona. Źle zrobił ze Cie zostawił w ogóle i te babki co organizowały te przyjęcie to też jakieś nienormalne bo przecież logiczne że Nastce będzie przykro.
Justi ja mam mozille i mi te reklamy wyskakują

dzisiaj znowu cisza, ja jutro sprzedaje Igora na tydzień czasu do teściowej :eek: jak ja to przeżyję :no: no chyba ,ze urodzę jakoś jutro albo po jutrze to wtedy go przywiezie bo chce aby był razem z nami w domku jak przyjedziemy ze szpitala :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry