Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nastke umyłam ledwo ją położyłam to już śpi strasznie jest szybka
chwila ciszy
powiem ci że nawet względnie sie dziś zachowywała narzekala tylko jakie ma cieżkie życie i jaka biedna ale sie przyzwyczaiłam w poniodzialek jedzie z mężęm do krakowa na usg prywatnie poznać płec dziecka
w cieniu !!!!
tych szwów które ja mam się nie wyciaga. Wiem, że w jednym miejscu mam podwójny szef i on boli i będzie rozchodził się najdłużej. No ale musiał być tam założony.

przydadzą Ci się na porodówce, może teściowa podczytała moje opowieści, madlen i agi - że rodziłyśmy w skarpetkach bo nie zdążyłyśmy zrobić pedicuru i było nam zimno - hahahahahahah 

to dobrze że ktoś przyjedzie pomóc zawsze to troszke ciebie odciąży;-) Marta a może jagbyś poszła do lekarza rehabilitacjii żeby dał ci skierowanie na jakieś zabiegi na ten kręgosłup masaże czy coś przecież tak sie męczyc