• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dobry wieczór
My dziś spędziliśmy cały dzień nad wodą, było ekstra do domu zdążyliśmy prawie przed burzą;))
Anaber mnie też szwy nie uwierały i nie dałabym sobie tam grzebać po porodzie za nic
Bietka ten pas co ty masz jest do d***y strasznie się zwija i tym razem chcę sobie kupić inny
Marta ciesz się chociaż ze skarpetek ja od mojej teściowej nigdy nic nie dostałam
Gosiulek witaj i odpoczywaj

Nie pamiętam co miałam komu jeszcze napisać:((

Dobranoc kochane:))

Hejka witam się pierwsza :)

ja to jestem klientka, od dłuższego czasu śpię na podkładzie wrazie co oczywiście ;-) i sluchajcie wczoraj wieczorem przed położeniem sie poprawialam sobie łóżko i odwrotnie ten podkład położyłam czyli cerata do góry. Jak sie położyłam to nie czułam ale w nocy co chwila mnie wszystko piekło, tyłek spocony już mialam wrażenie ze mi wody odeszły i dopiero jak sie zrobiło jasno i ja sie kapnełam patrze a ja calą noc na tej ceracie :eek: na udach i du...pie to mam zaczerwienienia :happy:.

Bietka też się boję tych wizyt gości, tylko ja to z góry zapowiem,ze przez pierwszy tydzień a najlepiej dwa nie ma odwiedzin. Niech sie obrażają, mam to gdzieś, będę mówić ze sie źle czuję i mam depresję :-)

Marta oj ten Twój m to na szkołę powinien iść. Dziewczyno weź spakuj sbie trochę rzeczy i jedz do mamy to sobie odpoczniesz bo Ty sie nerwowo wykonczysz.

Gosiulek odpoczywaj kochana :tak:

Dzisiaj mój synek jedzie do babci będę tęsknić :eek::-( ale przynajmniej jak się cos zacznie dziać to mam komfort psychiczny,ze nie mam go z kim zostawić.
reszta na grupie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber przynajmniej bedziesz wiedziła że w razie zaczęcia sie porodu maly ma opieke:-) tak wogóle dzień dobry ja wczoraj już nie zajrzałam bo mój m wziął laptop i na allegro do północy siedział:eek: ja jak do porodu pójde to nie wiem z kim Nastke zostawie?moze to weekend wypadnie i chociaż ją u mamci mi przekoczuja:baffled: zobaczymy miłego dnia

Wiolka Ty też liczysz na weekend :happy: tak jak mój m, tylko dla niego to najwiekszym problemem jest to,ze jak ja urodze w tygodniu to on bedzie miał problem z pępkowym bo na nastepny dzien do pracy bedzie musial iść :laugh2: już miał nadzieję,ze teraz w sobote pojedziemy ddo szpitala. A tu nic cisza. teraz pewnie po cichu liczy ze zacznie sie coś dziać w czwartek lub piętek.;-)

Jestem i ja jem śniadanko i czekam na koleżankę :-)
Anaber to może posmaruj sobie dupkę czymś żeby nie piekło. Synuś wróci nie martw sie na pewno źle mu tam nie będzie.
Wiolka będzie dobrze do porodu jeszcze troszkę :-)

witajcie dziewczyny w weekend juz nie mialam sily zeby cos naskroabac ale wszystko nadrobilam:tak:

wczoraj dzwonila do nas wlascicielka mieszkania z propozycja jego sprzedania, wiec dzisiaj zaczynamy pytac sie o kredyt, tylko przy naszych zarobkach chyba bedziemy musieli starac sie o kredyt w systemie LIFT na zasadzie wspólwlasnosci, my placimy pomiedzy 60 a 80 procent ceny nieruchomosci, a reszta finansowana jest przez rzad mam nadzieje ze sie uda wszystko pozalatwiac i bedziemy juz placic za swoje mieszkanko a nie nabijac komus kieszen...... babka obiecywala ze jak nie uda sie z kredytem teraz, to spokojnie mozemy wynajmowac je ile tylko chcemy.

Co do opieki nad starszym dzieckiem do porodu to tez juz mam stracha, szkoda ze nie mozna sobie ustawic ze rodze w sobote i najlepiej w niedziele juz byc w domku z dziecmi:-)

Kolezanka z pracy mowila mi ze wczoraj jej rodzice w polsce trafili 6 w totka:szok:

Martuś wiem,ze nie będzie mu źle ale będę tęsknić :-(:eek: nic na to nie poradzę :no: ty,mbardziej teraz jak mam takie wahania nastrojów

Idę pod przysznic i trzeba do biedronki jechac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :)
W weekend nic nie pisałam bo w sobotę zabrałam dzieci na basen do ogródka u Babci a wczoraj miałam taką jazdę z moim byłym że nie miałam siły nawet nic pisać...
Trochę Was poczytałam żeby jako tako nadrobić :-)
anaber na pięty pękające to najlepsza jest 'maść na pękające pięty' z firmy Gehwol, w ogóle są to profesjonalne kremy do stóp, dużo lepsze niż takie zwykle... Fajny jest też lipidro krem i shrunden.

reklama
evel dziekuje za porade :) ale musze Ci powiedziec ,ze maść witaminowa tez mi dużo pomaga, mialam dwa peknięcie takie które już bolały i super juz śladu nie ma także trochę chyba tez pomaga. ale pomysle o tych maściach co mi naspialaś.
zmykam na zakupy :) paaaaaaaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry