• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja już jestem koleżanka u mnie była:))
Marta ja kiedyś też nie prasowałam ale od kąt są dzieci to muszę bo prasować na bieżąco przy dzieciach się nie da
Anaber moje pranie też wygląda jak krowie z d****y wyjęte i wszystko muszę prasować
Wiola ja też posprzątałam poprałam ugotowałam obiad i mam dość

reklama
jestem i ja.

pojęcia nie mam, kiedy Was nadrobię :( mogę prosić o jakiś skrót?

Anaber - całe wesele sprawdzałam tel czy nie mam smsa od Ciebie, a tu nic ;) jak tak dalej pójdzie, to chyba zaproszę Cię do mycia moich okien, bo mam wielkie w salonie ;)

A ja siedze na łóżku i nic mi sie nie chce troche czytam a troche oglądam:sorry: m zaraz wróci musze obiad zagrzac Anaber to ma tyle energii w sobie że niejedną z nas nauczylaby sprzątać od podstaw normalnie perfekcyjna pani domu że o myciu iokien nie wspomne 4 razy:szok: ja średnio lubie okna myć więc robie to wtedy kiedy musze:zawstydzona/y: Anisiaj-jak po kolejnym weselu?maraton macie po prostu z tymi weselami:-Da fotek jak nie wrzucalaś tak nie ma ,chociażbyś sie zaprezentowala koleżom z forum:tak:

Anisiaj matko to sie wytańczysz za wszystkie czasy:szok::-D mam nadzieje ze jak jakieś dostaniesz to napewno nam wrzucisz:tak:mnie cos glowa ćmi dziś :confused2:Anisiaj a jak samopoczucie?staranka wrócily ?

Anisiaj no to tak w skrócie to
Anaber czeka cierpliwie aż się zacznie maluszek wykłuwać
Bobo jutro mam obronę mgr
Wiolka będzie mieć dziewczynkę, przygotowania do weseli cha trwają
Scoti zaczeła zdrowo się odżywiać, starają się o kredyt na mieszkanie
Bietka ma za sobą wizytę u pediatry maluszek zdrowo rośnie
Gosiulek jest w Nałęczowie i dostęp do neta kiepski
Justi nadal walczy żeby mały nie siusiał w pieluszkę
6mama córcia zdała maturę z dobrym wynikiem
Joweg walczy z chorobą męża
Aneczka jakoś o nas zapomniała
Aga niedługo też musi zrobić krzywą cukrową
Madlen ma do pozałatwiania parę spraw
A ja no cóż miałam iśc dziś na wizytę ale mi przesunął na za tydzień, po badaniach glukozy Oki.
Mamy nową koleżankę Evel

Ostatnia edycja:
mnie też dzisiaj głowa boli, może to coś w pogodzie

wioluś - staranka - hm, nie wróciły jako staranka, ale jest sex bez zabezpieczanka ;) tzn nie napinam się, co ma być, to będzie :)

czy Aneczka się jeszcze tu pojawia?

aga - dziękuję :)))) skrót idealny :))) jak się czujecie przyszłe mamy?

Anisiaj no pewnie najlepiej na luzie na wszystko przyjdzie czas napewno a Aneczki dawno już u nas nie bylo nic sie nie odzywa:tak::-) A gdzie Dzoana?:rolleyes2: Aga ty też idziesz na krzywą cukrową? ja na koniec miesiąca:oo:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry