• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

marta no skrot pierwsza klasa masz pamiec ja w ciazy zapominam co sie dzialo pol godziny wczesniej;-)

anisiaj no to sie wytanczysz za wszystkie czasy w tym roku choc budzet pewnie troche ucierpi....

my wlasnie odprawialismy rytualne tance bo kupka wyladowala w nocniku a nie w pampersie:-D z czego to rodzice potrafia sie cieszyc:-p

Moj szkrab maly karmil dzisiaj Lilly makaronem kladla na brzuszku i mowila 'mas lili jec' :-p:-p

I od dzisiaj zaczelam stawiac ja do kata za zle zachowanie, dzisiaj musialam tylko raz bylo 10minut ryku ze musi tam stac ale reszte dnia byl spokoj jak tylko uslyszala ze ma isc do kata to byla grzeczna w sekunde;-)

reklama
Scoti ja ostatnio też się cieszyłam z kupy i siku w nocniku pojechałam do siostry i Zuzia mi pokazała jak ładnie robi na nocnik to musiałam też tańcować bić brawo hi hi

Anisiaj a że się zapytam a zapłaciłaś za nie??? Z drugiej strony Aneczka bardzo długo się niem pokazała u nas a na jakimś portalu jest codziennie podobno ktoś tu mówił
Scoti mała rzecz wielka radość

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry