• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja wrocilam ze sklepu z m i teraz mnie naszla ochota na bob. Kupilam sobie henne do brwi to sobie trzasne na wieczor aby miec bardziej wyraziste spojrzenie :-)

Anisiaj powiem Ci,ze tez bym sie wkurzyła, z tego co widzialam to miała to zrobione to chyba nie problem to wysłać. Ja juz nie bede Aneczce zawracac głowy z ta bransoletka. Ostatnio dostalam Lilou od m takze podejrzewam,że jak urodze to dostane następne. Z imieniem Borys i Igor

Tez chce bobu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anisiaj Ja zaplacilam, ale dostalam wszystko pod koniec maja, co prawda troche mnie to wszystko kosztowalo ale warto bylo bo ladnie to wyglada :-) i sie prezentuje. A to kiedy urodze to sama chcialabym wiedziec hehe.

Wygnalam m po bob :-) ale szczesliwy to nie byl ze ma isc ale co ma bidulek zrobic. Gorzej by mial jakby nie poszedl.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem byliśmy w sklepie tera po drodze zgaernęłam do domu sąsiadów wnuczke właściwie to Nastka bo to koleżanki a ja za tropem Agi zaraz bede robić śmietankowy budyń za bobem coś nie jestem;-)jak zgarnialiśmy koleżanke Nastki to przy okazjii zapytałam położnej jaką ta glukoze mam kupić i 50 zawsze to mniej takze sie ciesze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry