• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga-ja też pod koniec miesiąca chyba 24 dokladnie mam iść tylko musze polożnej dopytać jaką tą glukoze mam kupić bo nie wiem:eek: mam nadzieje ze tą mniejszą:-p Anisiaj-dobrze sie czuje tylko te upaly są cieżkie Nastka w domu z gipsem marudzi i jakoś te dni leniwie lecą;-)

reklama
Aga ja czy Ty mi to nie przeszkadza :-D ;-) a z m już lepiej - jak na razie bo wiesz on ma takie momenty... jest dobrze a jak mu coś trzaśnie wełbie to zaczyna.

Anisiaj ja się czuję dobrze mały daje znać jak długi i nogami i rękami. Boli mnie tylko kręgosłup jak się budzę i biodra, bo śpię na boku.

Wiolka właśnie Dzonka się dawno nie odzywała

ja cośbym zjadla ale nie wiem co dziś kupilam Nastce takie osłonki przeciwsloneczne do samochodu na szyby rózowe z księżniczkami to mąż mi mówi jak on będzie jeździl z różowymi osłonkami baran przecież to nie dla niego:-D

Anisiaj ja czy Aga nie ma znaczenia :-D ja miałam mieć wizytę dziś no ale idę za tydzień bo mój kochany lekarz chyba sobie wakacje zrobił i przysłał mi kartkę pocztową ze zmianą wizyty
Wiolka faceci mają hopla na punkcie różowego mój to samo nie wiem co złego jest w tym kolorze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry