• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta też sie ciesze i w razie czego moge wcisnąć sobie cytryne albo kwasek cytrynowy wlać:-) a ja jem kanapeczki z szyneczką serem żółtym z dziurami i ogórkami na wpół ukiszonymi bo mój mąż sie doczekać nie mogl i otwarł już sloik a zakisilam aż 10 :-D

reklama
Cześć wszystkim

Anisiaj jak fajnie ze wpadlas :) podoba mi się Twoje podejście - luzik, bez zabezpieczenia :)

Wiola, marta mój m ma nawet fiola na punkcie tego ze kolor bezowy nie jest dla chłopca

Marta będę trzymała kciuki za rozprawę

Anaber ja non stop z telefonem przy du... Chodzę ale wyglada na to ze urodzisz w terminie ;)

Scoti jaka Ty fajna mama jesteś

Bobo za jutro &&&&&&&

Kochane moje... Mam pytanie czy nie gniewacie się ze wpadam do Was zbyt rzadko? Kurde powiem Wam ze gdybym mogła już normalnie siedzieć to pisalabym częściej, a tak skakać
przy maluchu, a potem marze żeby się położyć , lampek na cyckach, cholernie nie wygodny...

Jak już w100% będę sprawna i logistyczne ogarnęła posiadanie dziecka to będę częściej.

Pamietajcie ze jesteś THE BEST i mylę o Was cały czas

Dobranoc Aga Bietka no cośty przecież wiemy że synuś wypełnia ci czas faceci to mają urojenia co do kolorów naprawde:-D beżowy jak najbardziej dla chlopca:tak:ja wcinam budyń i zaraz musze iść sie wykąpać nogi mam jak tubylec:sorry:mam słabość do chodzenia boso po ogrodzie dziś sobie też tak chodzilam więc teraz musze iść sie szorować:-)

Hej dziewczynki!ja dzisiaj późno, ale cały dzień zalatany miałam. W dodatku wczoraj kupiłam mojemu m koszulkę, i dzisiaj chciałam ją schować do szafki, bo sama niestety nóg nie dostała i nie poszła, i patrzę a tu zły rozmiar:szok::szok:. Muszę znowy lecieć do sklepu i wymieniać:baffled:. Po południu szłam zanieść obiad na budowę i tak się spieszyłam że telefon wypadł mi z kieszeni i się wyświetlacz wylał:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Kolega mnie straszy że nowy kosztuje 150zł, mam nadzieję że znajdzie coś tańszego.
Teraz padam na ryjek, bo Kubol znowy cały tydzień siedzi ze mną, a jest strasznie wymagającym dzieckiem:))) "mama pić, mama bajka, mama nie ta bajka, za 5min, mama inna bajka, mama citaj (milion książeczek). WIęc tak na wyrywki mogłam popracować zawodowo.

Bobuś trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bietka, to normalka że musisz wszystko opanować. A wolny czas lepiej wykorzystać na odpoczywanie. Ja na początku jak się Kuba urodził byłam taka głupia że za wszelką cenę musiałam mieć porządek, pomyte naczynia, pranie, prasowanie odwalone, obiad itp itd, nie spałam w dzień, pomimo że w nicy niewiele spałam, ale później odkryłam że jak się prześpię a gary poczekają i inne rzeczy też. Wolność Tomku w swoim domku i jak komuś nie pasuje to zapraszam do roboty;)))))))))))) Dom jest od mieszkania a nie od sprzątania:))))))i kładłam się w dzień razem z Kubciem:))) Teraz znowu mam podejście pedanta:)
Marta jak nadaży się okazja powiedz swojemu m że Cię rani. Jak już kiedyś pisałąm chłopy to takie mniej myślące stworzenia.

reklama
Justi to miałaś dzień pełen wrażeń, z tym wyświetlaczem to musisz popytać bo ja nie mam pojęcia zielonego. A co do chłopów to oni są z innej planetyd

Dziewczynki ja zmykam spać bo już oczy mi się kleją... słodkich snów dla każdej z osobna :*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry