• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Przespałaśmy sie i od razu lepiej sie czuj:-) ja na drugie danie dziś bez szaleństw nóżki z kurczaka opieczone z wziemniaczkami i mizerją zupki mam od wczoraj ide ogórki pozbierać bo rosną tak ze codziennie musze je zrywać:happy: ale dziś mamy dzień leniwy pogoda chyba nas wypompowała:confused2:

zrobiłam sobie gorący prysznic, położyłam henne na brwi teraz wyglądam bardziej groźnie :tak:hehe i teraz piję zaje........biście mocną kawę podobno może to przyspieszyć juz się łapię wszystkiego :-D cd na grupie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewuszki!!!
Proszę o wybaczenie,że jest mnie trochę mniej,ale topór wojenny z m dopiero co zakopany,więc jeszcze nie doszłam do siebie.
Ciężko coś mi dzisiaj was nadrobić.
Evel będzie dobrze,nie zamartwiaj się na zapas,bo prawo masz po swojej stronie.Takich facetów jak twój m powinno likwidować się jak gnidy!!!
Bobofrutku u ciebie też będzie dobrze,jesteś zdolną kobietką&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anaberku za ciebie i dla ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,a poza tym zrób sobie dzień dziecka,a co!!!Należy się tobie jak nikomu innemu!!!
Wiola zazdroszczę tobie takiego ogródeczka!!!Ja też bym chciała.

Panie moje kochane oznajmiam wszem i wobec,że moja najstarsza córa Ewelina została studentką w Toruniu i to tak szczęśliwie,że na kierunek międzywydziałowy,tzn że będzie mogła robić dwa kierunki jednocześnie(czy jakoś tak).Pozostałych uczelni nawet nie sprawdza,bo marzyła o Toruniu.Jutro jedzie z moim ojcem kawalerki lub kwatery szukać do Torunia,a dziś trochę w necie poszperają.
A ja szykuję urodzinową niespodziankę na niedzielę dla m,bo mój małżowin kończy 40 lat właśnie 15 lipca.Tort już zamówiony,napoje i produkty na sałatkę,bigos,wędlinki,napoje i takie tam zrobie w sobotę,a m wyślę na ryby.A w niedzielę umówieni goście z tortem o godz 18 zapukają do drzwi,m otworzy a oni wrzasną N I E S P O D Z I A N K A!!!
Mam nadzieję,że to wszystko wypali:tak:.

Bobo będzie dobrze :tak: ciężarnej nie obleją, zawsze panikujesz hehehhehe

6mamo dziękuję ;-) dobrze,ze mam też tak wyrozumiałego m no i to ,ze nie mam Igorka bo pojechał do babci na wakacje :tak: bo tak gdyby był to musiałabym zrobic obiad ze względu na niego :happy: no i gratulacje dla córki :) super

6 mamo to gratuluje tak zdolnej córci:tak:mam nadzieje że niespodzianka dla m sie uda pięknie sie zapowiada;-) Anaber u mnie poród przyspieszył spacer i cieply prysznic ,słyszalyście że wysoko w ciaży nie wolno głaskać brzucha?Mnie w szpitalu lekarz opierdzielił jak zobaczył że glaszcze sie po brzuchu bo niby skurcze wywołuje:eek:nigdy wcześniej tego nie slyszałam także do końca ciąży sie głaskałam poo brzuchu:-D

Martuś moja córka chce tam mieszkać i być może na stałe,bo tu w Gorzowie brak perspektyw na cokolwiek dla młodych,zdolnych ludzi.W ogóle ona zamierza później wyemigrować.

Z tym głaskaniem ciężarnego brzuszka to prawda,mnie położne o tym mówiły,bo też się miziałam po brzucholu.Jest to niewskazane,bo uaktywnia się macicę do pracy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry