• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ale jaja ja zawsze myślałam ze to nie na serio z tym głaskaniem brzucha tera też glszcze sie po brzuchu:oo:a wy tego nie robicie? Pieczemy z nastką frytki bo dawno nie jadlyśmy a nas naszło:-p a Scoti gdzie sie podziewa że nie zagląda?

reklama
marta ja nie pije kawy od kilku dni bo skończyła sie mi moja jacobs velvet a tylko ją pije rzadko ale sie zdarza a jak na zakupy ide to wicznie zapominam kupić taką mam skleroze a zniej jest pyszna kawka mrożona:-p ja bymn sie dziś chciala przejechać do siostry m z ciekawoiści bo wczoraj miala być na usg na którym pleć pozna ciekawa jestem co będą mieli tylko żeby ją odwiedzić trzeba sie umawiać kilka godzin wcześniej bo ona gości nie przyjmuje,wogóle parodia z nimi jak nam sie Nastka urodzila to wiedzieli ze na drugie imie daliśmy jej Wiktoria to sie śmiała że dobrze że nie ne pierwsze bo ona by na nią Wikta wolala a jak u niech sie corka urodzila to dali Wiktoria i powiedziala ze ona nie wiedziała że Nastka ma tak na drugie imie

Ostatnia edycja:
ja zawsze piłam z mojego ekspresu ale coś mi ostatnio nie podchodzi i jak muszę tak jak wczoraj to zwykłą parzoną z mleczkiem skondensowanym :)))

zjadłabym dobrego ciasta ale nie chcę mi się piec:(((

Ja za parzoną nie przepadam chcociaż z 3 razy w życiu pilam wole rozpuszczalną teraz pije rozpuszczalną raz na kilka dni i z plaściutkiej łyżeczki i do tego większe pół kubka mleka:-pmy wsuwamy frytki znowu jutro musze myśleć co zrobie na obiad:baffled:nie nawidze tego codziennego wymyślałania dwóch dań:confused2:

Dziewczynki wiadomość z ostatniej chwili,moja córa dostała się też do Krakowa(wieści z Poznania jeszcze nie ma).Teraz ma dylemat,bo niby w Krakowie lepsza uczelnia.A jak dojdzie,że i w Poznaniu też ją przyjęli to moje dziecię oszaleje z braku zdecydowania.

A na obiadek mam placki ziemniaczane z mlodych ziemniaczków ze śmietaną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry