• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hejka
dzis znów miałam meczacy dzien co się polozylam to telefon, listonosz, albo synek na karmienie...
ledwo już widzę na oczy
jutro przychodzi położna - ta nawiedzona :( :( dzwoniła dziś i nie miałam jak się wymigac :(

Anaber, aga ja tez uwielbiam pepsi :-)
6 mamo gratuluje zdolnej córki -zapraszam do Krakowa, na która uczelnie w Krakowie? Jaki kierunek?

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Martus, wiola jak się czujecie? Może jakieś zdjęcia brzuszkow wrzucicie
aga ty tez

Bietka a ile ona jeszcze będzie przyłazic do Ciebie- ta nawiedzona położna ? Później wrzucę fotkę a ogólnie dobrze sie czuję, boli mnie kręgosłup czasem i stopy jak chodzę. MAły się rozpycha jak szalony

jestem :))))))))))))
byliśmy babcię m zaprosić do prawnuka na urodziny:)) juz mu dała 100 zeby mu coś kupić a ten sobie ubzdurał lego za 120 zł
ale zobaczymy

Bietka no zmęczenie cie dopada:(((
Ja czuję się od dwóch dni jak by mnie czołg przejechał:crazy::crazy:

Anaber jak bób dobry był???????

Bobuś nie jest źle,nie zadręczaj się!!!
Anaber ja dziś też mam bób na przekąskę.
Bietka ja w sumie nie wiem na jaką uczelnię,jak się dowiem to na pewno napiszę i bardzo miło mi będzie,jeśli Ewelina będzie mogła Ciebie odwiedzić,może i ja Ciebie odwiedzę?.Wiem tylko,że ona chciała polonistykę czy jakoś tak studiować.

Dziewczynki w necie wynalazłam ciasto kakaowe z masą cappucino-budyniową i wiśniami.Właśnie piekę jak wyjdzie,to zapodam na grupę.

Jesteśmy byliśmy u siosrty mężą na plotkach dziewczynki sie wybawiły jak nigdy w sumie to pierwszy raz i będą mieć dziewczynke:-) wróciliśmy Nastka kolacje wsuwa zaraz ją trzeba połozyć spać ja też lubie pepsi pije bardzo rzadko ale raz za czas puszeczke pepsi sobie lykne bo ogólnie gazowanych innych napojów nie pije wode naturalnie gazowaną Bietka-dobrze sie czuje ja z tym zdjęciem brzuszka mialam już kilkarazy wstawić i mnie schodzi wrzuce w tym tyg:tak:jak jutro ta malpa przyjdzie to jak sie bedzie mądzrzyć to jej powiedz że jest coś takiego jak instynkt macierzyński i ty wiesz lepiej od niej co dla twojego dziecka dobre bo jesteś mamą;-)a nie przyślą jakiegoś wypalonego piździelca co tylko człowiekowi opowiada brednie i denerwuje:happy: Marta-no blond może akurat fajny dla ciebie zawsze to jakaś odmiana:-)

reklama
Marta-ja nie mam czarnych naturalnie ale ciemne takie jak Nastka zobaczysz na jaką fryzjerke trafisz bo jedna może ci powiedzieć tak jak kuzyynce powiedziala mojej za samo ściągnięcie koloru 150zl a wtedy włosy że jej wyjdą i tak lekko pomarańczowe bo ma za ciemne,może akurat znjadziesz kogoś niedrogo:tak:mówiliśmy jej imie to ona mówila że oni nadal nie mają imienia tak samo jak przy pierwszej córce też nie mieli pomysłu na imie ciekawe cow wymyślą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry