• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki
Jestem
Pogoda dopisała. BYły upały ale ja lubię...Tylko przez 4dni męczył mnie ból głowy.
ścięłam włoski co widać na fb i zmieniłam kolor.Wyszedł jakis rudy ale wszystkim się podoba.Teraz jest jaśniejszy niż na zdjęciu.
Jest mi dużo lżej z krótkimi.
Mniej więcej wiem co u Was ale jeśli coś ważnego się wydarzyło to napiszcie.

Dzień dobry ja dzis znowu wstalam nie wyspana:errr:ja tak tylko chyba umiem zaraz koleżanki do mnie zajrzą na kawke a ja pół przytomna:baffled:dziś popoludniu jak będzie pogoda to ma siostra A przyjechać i mamy iść z dziewczynkami na plac zabaw bo jakis nowy u nas otwarli,tylko to dopiero popoludniu albo pod wieczor zeby Nastce nogi w tym gipsie nie ugotować:happy: Gosiulek fajnie że wypad sie udał i że zadowoloeni i wypoczeci wróciliscie Anaber ty masz dziś do tego gina pojechać?będziemy czekaly na info jak po wizycie:tak: 6mamo-ja też musze jakiś obiad stworzyć a pomysłów brak mi kompletny:no: Marta-taki rozbójnik nie da mamusi pospać:-D

reklama
Wiolka nie pojade dzwoniłam do niego mam czekać, nic narazie sie nie dzieje poczekam do szpitala mam 10min nie bedę robic afery mały kopie i się rozpycha szczególnie teraz po sniadanku także jest ok. Z Igorem tak jezdziłam to dopiero za trzecim razem mnie przyjeli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry