• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam wszystkie mamy :)
jestem tu nowa ale będę w miarę możliwości systematycznie zaglądać :)
Co u was słychać jak pogoda ? u mnie za oknem słoneczko świeci aż nie chce się w domu siedzieć, czekam aż mała wstanie i idziemy na plac zabaw.
Miłego dnia życzę ;)

anisiaj aaaaaaa ja myślałam,ze to jakies korale :-D

elfie witaj rozgość sie u nas :) bratnia dusza z nad morza :-)

Bietka jak przyjdzie ta franca to weź przy niej powiedz tak: " przepraszam panią ale musze coś koleżankom na forum odpisac momencik pani poczeka :-D" i zrób jej zdjęcie bo bym chciala jej minę zoabczyć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj Bietka nie mogłam już spać potem i się zadręczałam co by było gdybym była sama w domu albo drzwi były nie zamknięte
Elfi witaj i napisz coś o sobie

aga - nie dziwię się, ja też bym nie mogła

anaber - coś czuję, że to będzie dzisiaj. od 14 mam dzieci w poradni, ale smsa przeczytam ;)

bietka - zaraz po tym, jak zrobisz jej zdjęcie jak pisała anaber, spytaj ją czy widziała kiedyś jakie miny robi dziecko, kiedy się nim potrząsa i czy wpadnie do Was w sobotę na imprezę, bo będzie około 80 osób ;)

elfi - witaj :)

no i ja spadam, bo trzeba się zrobić na bóstwo przed pracą ;) a dzisiaj z małzem mamy 88 miesięcy od pierwszej randki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry